Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/31/2017 in all areas

  1. Druze,svatko radi kako mu se pokazalo najbolje i o tome nema govora .Problem parenja i je baš ta velika temperatura koja je potrebna da bi se moglo pariti,puno jačoj temperaturi je izložena boila pri parenju nego kuhanju i parenje duže traje,jako je jednostavno to pojasniti a ovdje po priči ispada da je pri kuhanju je veča temperatura,to nije točno,zapitajte se samo na kojoj temperaturi nastaje vodena para .Kuhanje je opet u problemu jer se ispiru topljive komponente, mnogo lijepih stvari izađe iz boile u vodu za kuhanje,jbg nisu ni miksevi svi jednaki,nekome će se njegov miks bolje pokazati pri parenju a nekome pri kuhanju i jedna i druga varijanta ima svojih prednosti i mana a nijedna nije savršena.
    1 point
  2. Ja kao veliki fan shimana (od samog pocetka pecanja sarana ), cisto sumljam da cu uzeti vise shimana u zivotu . Sa ovim novim masinama i perfomansama na papiru sem izgleda nema skoro pa nista dobro u odnosu na starije modele . Cast ovim preskupim masinama , tu se moze naci nesto . Iz licnog iskustva pisem , ne procitanog sa foruma .
    1 point
  3. Drug ako tako kazes neka tako I bude.Ako to zanemarimo pomenuh I da svako moze sa svojim vlasnistvom kako hoce.Uzmemo li u obzir da mnogo jezera ima dosta takmicenja tokom godine a koja su uglavnom vikendom mozemo da pretpostavimo da mnogo ribolovaca nalazi da je to bez veze I da ne mogu da pecaju jer preko nedelje rade.A takmicenja ce I dalje da se organizuju.Svodi se opet na isto.Vlasnik ili zakupac radi kako mu odgovara pa I da odredi ko moze a ko ne moze da peca I to je samo njegovo pravo.Ja da imam jezero mozda bih odlucio da samo moji bliznji mogu da pecaju.Mozda?
    1 point
  4. jedna od lepotica.
    1 point
×
×
  • Create New...