Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/07/2017 in all areas

  1. Na osmici za vikend sa sinom. Sve ribe dobili od momenta kada smo zabacilo pa do ponoci u petak. Sve na razlicite pozicije. Kako cujem, mi smo super prosli u odnosu na druge. Ali zbog ovog je vredelo svakako: Sent from my iPhone using Tapatalk
    6 points
  2. Ponosni sam vlasnik jednog seta ovih stapova u opciji 12,6 ft / 3,25lbs 50mm prva vodjica najlona. U ovoj opciji su mi se, ubedljivo najvise dopali. Kvalitet izrade je daleko preko prethodnih serija (imam i set C3 prvih 13/3.5), a dizajn, meni licno savrsen. Malo retro malo moderna izvedba sa vise nego solidnom opremom. Za razliku od opcije 3,90/3,5 lbs blank je ultra tanak i izuzetno lagan. Akcija stapa je po meni najvece iznenadjenje kod ove cenovne kategorije i meni licno, glavni razlog za kupovinu. Allround kakvog inace moras platiti bar 3 puta vise. Sa jedne strane vise nego pristojan bacacki alat, a sa druge strane pravi play stap sa ogromnom rezervom snage pune parabole. Stap koji pokriva 90% situacija slobodnog ribolova (nije bas za Dunav i panjeve, niti bas za vitlanje velikih tezina) narocito za komercijale. Uzivanje sa svim velicinama riba uz potpunu kontrolu sa izuzetno lakim dometom preko 100m.
    1 point
  3. jede on i parenu i kuvanu i susenu bez kuvanja . A razlike postoje velike , osnivna razlika je sto ti kuvana boila upije vodu vecu kolicinu pa je duze susis a tokom kuvanja iz boile izadje veliki deo hemije uz to i atraktora dok kod parenih sve to ostaje ....... ali naravno jede on sve e sad dali pravi razliku to samo on zna .
    1 point
  4. Sa ispravnom grijalicom,regulatorom pristiska,i bocom koju ja koristim mozes mirno da spavas u 100% dicht prostoru i nema da brines.Gijalica HPV je izradjena u Njemackoj i testirana je u svim uslovima te proizvodjac garantuje sigurnost kod ispravnog rukovanja i koristenja tako da nema brige. Inace ugledni biznismen iz BiH gospodin Sarajlic (Kopex Sarajlic) sa jednim prijateljem je na lovackoj ceki (zatvorenoj)koristeci grijalicu "no name" i ako je imao novaca da kupi i najbolju na trzistu izgubio zivot gusenjem!!! Opreza nikad na odmet neko je rekao na moj post o grijalici "da za 160€ se moze razvest centarlno grijanje" do jezera i da je to bezpotrebno bacanje para,a ja se nikad nebi slozio sa tim. Ako kupujemo stapove,masinice od 500€ i vise onda mi nikako nisu jasni ljudi koji nece kupit pravi Sator,Krevet,Vrecu,Grijalicu jer zivot je jedan,a i zdravlje bogami,jer ako ostanes bez zdravlja dzaba ti stapovi masine i svi sarani svjeta. Odradio sam tek dva ribolova po tri dana i noci sa ovom grijalicom i nisam je gasio 24//7,a kolege su bile pet dana i noci u Bungalovu njih trojica 15 kvadrata zatvorenog prostora i takodje nisu gasili iz razloga sto je opremljena termostatom i sam se gasi kad postigne zeljenu temperaturu u prostoru. U svakom slucaju ko moze sebi priustit ovako nesto ja mu toplo preporucujem i nece se sigurno pokajat.
    1 point
×
×
  • Create New...