Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/04/2017 in all areas

  1. postujem pravo vlasnika da odredi cenu i postavi uslove kakve god on zamisli... ja nazalost necu pecati sigurno na ovom lepom jezeru jer je meni licno preskupo... ali dajem sebi za pravo da komentarisem jer se na forumu pise i iznose misljenja a ne peca... ocigledno je po cenama da se puca na visoko, sto postujem, svaka usluga i roba imaju svog kupca... ali malo su bezveze te fore bez PDV-a... slicna fora se vec provlacila... kao dozvola je toliko i toliko a meredov i kadicu je obavezno iznajmiti na jezeru po ceni toj i toj... stavite odmah cenu koju mora kupac da plati i napisite uracunat meredov, kadica, dezinfekcija sta li je, a ne cena dozvole 1e a propratne obaveze jos 100e. takodje moram da iskomentarisem pregradnjivanje dve pozicije i vip pecanje riba 20+ ...ustvari ne znam ni kako bih prokomentarisao, meni je to presmesno... ja sam prvi komformista, "sarandzija" koji peca samo na komercijalama (prvenstveno zbog nedostatka vremena i unistenih voda) ...ali i ovo pecanje na komercijalama polako gubi svaki smisao... pravi mali zooloski vrt... samo jos da pocnu gnjurci da nam kace ribu na udicu... naravno uz odgovarajucu naknadu.
    4 points
  2. Sa PDV-om zvuce mnogo ozbiljnije...
    2 points
  3. ja u štigličare ili medare
    1 point
  4. Pa ovo izadje skuplje nego kod mene u Austriji neka top jezera
    1 point
  5. Monster crab Rh za ovo doba godine samo h.a.h.l. varijanta. Ogromna razlika u odnosu na klasicnu aromu
    1 point
  6. Koliko je meni poznato povrat pdv-a se ne moze dobiti na placanje usluga. Placanje pecanja je placanje usluge kao npr rucak u kafani.
    1 point
  7. Naravno da može da se vrati PDV, ali koliko vredi čekati na granici overu tih papira ( a po nekad se čeka podosta) zbog 10-15e povraćaja, to ne znam. Ne znam ni zašto su naveli cene bez poreza, umesto da lepo napišu, pecanje košta 19,25e po danu i kraj. Ko hoće hoće, ko neće...
    1 point
  8. Ne, mozete I Bosni vratiti pdv ukoliko ste iz neke druge zemlje. Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
    1 point
  9. Ovi svake godine uvode neko novo sranje sto se tice cena,sve vise teraju nas radnicku klasu od jezera.. ali dobro,ko ima platice..
    1 point
  10. verovatno nece u tvom boxu nego susednom boxu koji je prazan . Verovatno da nebi bila riba samo kod tebe u boxu vec da te zatvaraju a i cene su otisle jos 17% gore
    1 point
  11. Cekaj ako sam ja dobro razumeo hranjenje ce se obavljati Sredom i Nedeljom iako je pozicija zauzeta? To mi malo nije logicno da ja pecam a da mi neko dodje i prospe dve kante kukuruza na poziciju.
    1 point
  12. Milkom zasladjivac prijatelji.Isto doziranje, kao i ovi " za ribu ", kod mene radi godinama a dajem mnogo manje para.
    1 point
  13. Probao u više navrata, nit bolje nit lošije uzima,za konkretniji zaključak mi treba još vremena,ne volim popljuvat nit hvalit dok nisam siguran u nešto niti pisat o nečemu što ne mogu potkrijepiti s nečim,za razliku od nekih ovdje koji nisu zaslužili da im Pametnjaković išta odgovori,onda se i ne čudim da se na pp odgovara al hvala bogu ima i normalnih.
    1 point
×
×
  • Create New...