Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/05/2017 in all areas

  1. Shimano BBLC ima i veliku špulnu i bait. Samo je teška...
    1 point
  2. Meni bi konkretno smetalo da u toku slobodnog pecanja neko prolazi čamcem i hrani ribu. Potpuno podržavam taj sistem hranjenja ribe, ali ne dok ljudi pecaju...
    1 point
  3. postujem pravo vlasnika da odredi cenu i postavi uslove kakve god on zamisli... ja nazalost necu pecati sigurno na ovom lepom jezeru jer je meni licno preskupo... ali dajem sebi za pravo da komentarisem jer se na forumu pise i iznose misljenja a ne peca... ocigledno je po cenama da se puca na visoko, sto postujem, svaka usluga i roba imaju svog kupca... ali malo su bezveze te fore bez PDV-a... slicna fora se vec provlacila... kao dozvola je toliko i toliko a meredov i kadicu je obavezno iznajmiti na jezeru po ceni toj i toj... stavite odmah cenu koju mora kupac da plati i napisite uracunat meredov, kadica, dezinfekcija sta li je, a ne cena dozvole 1e a propratne obaveze jos 100e. takodje moram da iskomentarisem pregradnjivanje dve pozicije i vip pecanje riba 20+ ...ustvari ne znam ni kako bih prokomentarisao, meni je to presmesno... ja sam prvi komformista, "sarandzija" koji peca samo na komercijalama (prvenstveno zbog nedostatka vremena i unistenih voda) ...ali i ovo pecanje na komercijalama polako gubi svaki smisao... pravi mali zooloski vrt... samo jos da pocnu gnjurci da nam kace ribu na udicu... naravno uz odgovarajucu naknadu.
    1 point
  4. Koliko je meni poznato povrat pdv-a se ne moze dobiti na placanje usluga. Placanje pecanja je placanje usluge kao npr rucak u kafani.
    1 point
×
×
  • Create New...