Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/30/2017 in all areas

  1. Svi ti likvidi od ovog ili onoga proizvodjaca su obican kukuruzni,bombonski ili ti glukozni sirup. kakao god ga zvali to je isti djavo samo sa imenom kosta vece pare i to je jedina razlika.
    1 point
  2. Top izbor spod stap je Free Spirit Hi S spod
    1 point
  3. Moje iskustvo, za sat vremena sa 20mm dodje na 10-12mm. Brzina topivosti ti zavisi od omjera jaja-topiva tecnost koju stavis u boilu, kao i od temperature vode. Ovo sto sam naveo je sa 25% likvida.
    1 point
  4. 2010 godine isli burazer VladaBG i ja na Sarulesti. Napravio ja oko 50kg boila. Sve lepo osusio po ps-u, prvo na mrezici pa posle u dzakovima... Stavio u kola jedno posledpodne i zaputio se za BG kod Vlade gde smo prespavali pa sutra ujutro ranom zorom krenuli sa ostalima. Put do tamo traje oko 14 sati. Znaci preko 24 sata su mamci bili zapakovani zbog transporta uz nemogucnost vetrenja i slicno jer je bilo mnogo stvari. Jos komenatrisemo nije jako vrucina, kad stignemo malo cemo ih prosteti negde da se jos dosuse i milina, nacemo neku hladovinu i bog da nas vidi. Stigli mi na poziciju.Najblizi grm(ne drvo nego GRM) udaljeno od nas kilometrima. kao u sred sahare da smo pecali. dnevna temperatura konstantno sve vreme 35+ stepeni. U shelteru mereno preko dana 48stepeni!!! Muke koje smo imali sa mamcima su me izludjivale. ujutro vadi boile iz auta, pa ceo dan pomeraj u krug oko kola, ispod kola... kako se sunce pomera jer su kola bila jedini izvor hladovine dostupan, pa uvece da se ne zaboravi opet u kola ubaciti zbog rose i glodara... i tako nedelju dana muka ziva. Onda sam naucio skolu. Sledeci put 2014 godine ista meta isto odstojanje, cak i ista pozicija. poucen prvim iskustvom uyeo lepo DT Preservative i napravio mamce sa njim. Nedelju dana nisam uopste razmisaljo o mamcima, otvorim kantu, uzmem koliko mi treba, zatvorim i teraj dalje. Naravno mamci su ostali mnogo meksi i prirodniji jer nisu bili presuseni. I tako na jos mnogo slicnih putesestvija pre i posle toga samo sto sam se u medjuvremenu prebacio na kalijum sorbat.
    1 point
×
×
  • Create New...