Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/15/2018 in all areas

  1. Conoplja top izbor sto se tice svega. A kad bolje razmislim to i jeste neki optimalan broj ekipa za ovakvo druzenje.
    1 point
  2. 1 point
  3. Ok vidimo se...koliko farbanih jaja je dozvoljeno po ekipi? Jupolka?
    1 point
  4. imali smo mi dosta druzenja koja i danas pominjemo i nije nam falilo zezancije a ne sumnjam de se ne mogu ponoviti,sve je bilo spontano i bez tenzija...organizujte samo neku vodu koja prima dovoljan broj ekipa za sve zainteresovane i slazem se za najvecu ribu jer tada su nam druzenja poprimala upravo to kako se i zvalo druzenje EX YU Carp clanova
    1 point
  5. Da,ima i dva para Anakondi i jedan usamljeni Burmanski piton. Prosle godine je prijavljen nestank tri ribolovca,jednog su pronasli,isisali su ga dzinovski komarci samo koza ostala a dvojicu su najverovatnije pojele zmije!Hajde ljudi da ne preterujemo,dajte predloge gde bi mogli da se okupimo pa da pocnemo sa organizacijom. Cepel je po meni ok jer tamo mozemo lako da organizujemo klopu,pice... i Boza je predlozio Maradik,ako neko moze da zavrsi da zakupimo jezero nek se javi!
    1 point
  6. Tako je,nije ni Bozic,a ni drugi dan Bozica ☺..ja sam imao srecu da se nadjem u pravo vreme na pravom mestu. A slazem se sa ovim sto Topline kaze,ove promene vremena su svakako uticale na smanjenje aktivnosti ribe..e sad,na koliko ce to biti,i kad ce se riba opet pokrenuti da jede,videcemo. Sve zavisi koliko bude hladno,i koliko ce dugo trajati ovo zahladjenje..
    1 point
  7. Jbg, nije svaki dan Bozic... Vreme se promenilo, naglo je zahladnelo ponovo i verovatno to dosta utice na aktivnost ribe... Ali svaka cast na trudu, i za tog "jednog, ali vrednog".
    1 point
  8. Dobro nam dosao.Bane.
    1 point
  9. Dobro dosao Brane...za savet oko stapova i masinica pre svega treba da nam kazes u kom cenovnom rangu zelis preporuku pa da se potrudimo da ti pomognemo. Bitno je i gde ces pecati i koji su ti prioriteti
    1 point
×
×
  • Create New...