Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/22/2018 in all areas

  1. Konacno novi film iz Kordine kuhinje :
    2 points
  2. Da se vrate exyucarp druzenja bez merenja ribe i nagrada i kuraca palaca. Prava druzenja kao Morovic sto je bio i prva Peskara i jos par. Da ljudi opet propricaju jedni sa drugima a ne da sede u boxovima tri dana i zabacuju i hrane do iznemoglosti kao da se peca u 50000e. Sa poslednjih 5 druzenja nema ni jedna anegdota, ni jedan dozivljaj za prepricavanje. Nema srreeeccckkkkooooo, nema pva sakova, niko nikome nije morao da montira satore i da ga kopca u vrecu... podele se nagrade i svi odu kuci, neki ne ostanu ni na rucku. Ja licno mislim da bi forumu mnogo prijalo jedno druzenje po starim pravilima. A verujem da vecina starijih forumasa ce se sloziti sa mnom. A noviji samo da se nadaju da ce moci da iskuse taj cirkus koloradu
    1 point
  3. I ja sam taj dan gledao nemi film, isto kao i ti. Jeste bio loš dan, kiša i ogromno blatište, sve se nekako namestilo... Žao mi je što si si stekao lošu sliku o Safariju na osnovu tog pecanja. Čuvar koji je radio taj dan je bio na zameni jer Sale iz nekog razloga nije bio tu. Istina za tu ribu. Ja sam probao da mu objasnim da prodje lepo na dva minuta čamcem i otkači je, ali eto... A ovaj što ,,nije dozvolio,, da se riba otkači sa sajle, žao mi je što se tu zadesio taj dan kad nikog na jezeru nije bilo sem tog nazovi čuvara. Verujem da bi ga Ljuba počastio doživotnom zabranom na Safariju. Meni je Safari kao voda koja mi je udaljena dva km od kuće ipak draga, i imao sam dosta lepih pecanja, što na slobodnom, što na takmičenjima. Ako se predomisliš, i rešiš da se vratiš na popravni, javi se slobodno, možda se uklopimo i odemo zajedno. Veliki pozdrav.
    1 point
  4. Da li neko ima iskustva sa vrecom Carp zoom extreme sleeping bag, kako se pokazala?
    1 point
  5. Pa konkretno na Safariju, čuvari nisu dostupni non stop, tako da ako neko recimo uveče odluči da sutra ipak ne ide na pecanje, ne može da otkaže. Slažem se sa tobom da je nekorektno i glupa je situacija u kojoj si se nasao, ali se isto tako slažem i sa Shogom da je trebalo da se prebacite na drugo, bolje mesto kada ste videli da niko nije došao. Baš iz takvih razloga, zimi na Safari nosim pored stapova samo jednu torbu i stolicu.
    1 point
  6. Ja sam se isto tako dvoumio oko masinice. Moj ti je savet da ne kupijes brzo, sem ako ti nije hitno. Prati oglase, mozda ispadne nesto povoljno. Ja sam razgledao i na kraju povoljno sam kupio okuma axeon v2 i okuma distance surf za spod. Citaj po forumima sta pisu o tim i o drugim masinicama, mozda tako resis neku trecu da kupis. Ja bi ti preporucio okumu. Pogledaj i okumine druge modele, mozda ti se nesto svidi.
    1 point
  7. Iskreno mislim da je Okuma najbolji izbor...neces pogrijesiti !!!
    1 point
  8. Rezervacija bi trebala da se cuva sat vremena, ako se ne pojavi ko je rezervisao, mesto je slobodno. Jeste malo glupa situacija u kojoj ste se nasli...
    1 point
  9. Bili danas ja i prijatelj na jezeru,naravno vreme ocajno,jako sam razocaran nasim kolegama sarandzijama koji su sva top mesta rezervisali i naravno od 5 ili 6 mesta rezervisanih niko se pojavio nije a mi morali stvari da vucemo na drugu stranu zarad tih rezervacija,kako se uzme telefon da se pozove za rezervaciju tako moze i da se otkaze,nije fer prema drugim ljudima,jako jako sam razocaran u ovoj situaciji,a naravno nasa mesta bila pod ledom i sta cemo kuci u podne ????
    1 point
  10. Prijava Ct Polupani (odmah da kazem da cemo kasniti na izvlacenje,zbog posla popodne tek stizemo,a mozda I na vreme videcemo sta ce biti do tada).
    1 point
  11. Raspitacu se za majice, da ne podignu koatizaciju,jer se trudimo da bude sto jeftinije. Prica je sledeca jezero moze da primi max 16-17 ekipa. Pecace se Četvrtak-Nedelja,e sad ekipe koje ne mogu zbog obaveza da dodju pre Petka mogu da dodju u petak ali obavezno da to najave. Neko ce da vuce mesto za njih i ono ce ih cekati. Pobednika ce odluciti najveca riba, Nagrade: I Mesto Pehar i Pecena praseca glava. II i III mesto ce dobiti po Čaponjak (praseca noga),II mesto prednju Levu a III mesto zadnju desnu. Najmanja riba dobija mali Pehar i svinjski rep. Ostatak praseta ce mo pojesti u Nedelju za rucak! Pecace se na po 4 stapa po ekipi. Ekipu bi trebalo da cini max 4 clana ( zbog brojnog stanja za rucak) Koatizacija za druzenje je 5500 din po ekipi. Satnica Skup do 9 Izvlacenje pozicija 9,29min Pocetak u 10,29 Subota 13h (ko hoce) pauza od sat vremena za rucak ( Pasulj) Kraj u Nedelu u 13 ProglasenjE I Rucak U 14h
    1 point
  12. Naravno da moze. Kad je prava ekipa sve se moze. Kupova i takmicenja pun kufer. Od marta do decembra svaki vikend ima kup na bar 10 voda. Druzenja i zajebancije, to nam treba.
    1 point
  13. Zamisli da Kule nadje na miki ovakve on bi poludeo
    1 point
×
×
  • Create New...