Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/14/2018 in all areas

  1. Где овако нешто да се пропусти,после онаквих дружења и спрдачина.Пецам код крлета у екипи. Радујем се скором дружењу.Позз од маторог за све. !! Boban NbgdSreckooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Apr 26 2012 08:20 PM · Delete · Locksrele sajmonbobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanе Фали ће нам наш велики друг,сад видех преписку мене и њега после моровића,беше април 2012. Ето да се сетимо мало и неких које смо волели,и сад пецају на неким лепшим местима,надам се.
    4 points
  2. Jesi porucio dovoljno pva sakova? Da budu spremni na vreme. Ahahhah
    3 points
  3. sa Matorim radimo PVA sakove na licu mesta po potrebi i zelji....veliki come back za Bobana
    2 points
  4. Da se vrate exyucarp druzenja bez merenja ribe i nagrada i kuraca palaca. Prava druzenja kao Morovic sto je bio i prva Peskara i jos par. Da ljudi opet propricaju jedni sa drugima a ne da sede u boxovima tri dana i zabacuju i hrane do iznemoglosti kao da se peca u 50000e. Sa poslednjih 5 druzenja nema ni jedna anegdota, ni jedan dozivljaj za prepricavanje. Nema srreeeccckkkkooooo, nema pva sakova, niko nikome nije morao da montira satore i da ga kopca u vrecu... podele se nagrade i svi odu kuci, neki ne ostanu ni na rucku. Ja licno mislim da bi forumu mnogo prijalo jedno druzenje po starim pravilima. A verujem da vecina starijih forumasa ce se sloziti sa mnom. A noviji samo da se nadaju da ce moci da iskuse taj cirkus koloradu
    1 point
  5. jel smem da povedem dedu u papucama i sa teleskopom ? :D
    1 point
  6. 98 kampanja po 45 min hahahahahaai obavezno svako da ponese paletu za ispod rod poda. Najstroze je zabranjeno grickanje semenki i pljuvanje po boxu! !
    1 point
×
×
  • Create New...