Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/28/2018 in all areas

  1. Evo Ja cu pokusati nesto da napisem u vezi izrade te masine, to mi ostalo u secanju od prije nekoliko godina kada sam imao nameru da uradim jednu masinu - Valjci nesmeju da se okrecu obadva prema unutrasnjoj strani, usisace odma kobasicu i nista od boila, jedan valjak treba da gura kobasicu prema unurasnosti a drugi da je pokusa vaditi prema vani. Dobices sporije i kvalitetnije rolanje, samim tim i boila ce biti lepo okrugla - jedan valjak treba da se okrece brzinom dva puta vecom od drugog - problem sa rolanjem razlicitih vidova mikseva resices samo koriscenjem regulatora broja obrtaja - ne bih ti preporucio koriscenje asinhronog elektro motora, regulator obrtaja za njih je skupa investicija, pogledaj sa jednosmernim motorcicima od automobila, kamiona i sli. jeftinije je izraditi ispravljac i regulator za njega - nemoj busiti valjke po duzini, zajeban je to posao, prihvati valjak sa obe strane malim osovinama sa plocicom koju ces zasrafiti na stranice valjka To sam se setio za sada, ako ima jos sta, pisacu Pozdrav
    1 point
  2. Sve vise ovakvih filmica u poslednje vreme. Kratkih prica. Meni licno se ovo mnogo vise svidja nego kad neko pola sata palamudi o nekom previse komplikovanom rigu ili samo vadi ribu za ribom.
    1 point
  3. Odgovori pod vodom sa Rob Hughes :
    1 point
  4. Ja ne mogu verovati da se neki još uvek klanjaju firmi koja ima cene ko da nabavljaju sirovine sa marsa,probao sam ja njihovih stvari10-15 godina unazad,bogme i para potrošio na njihov glm,betain,nutramino ,multimino ali danas me nitko neče ubediti da u kvalitetno izbalansiranom miksu od kvalitetnih i svežih komponenti tih par grama betaina ili glm rade razliku,ja sam tu dilemo več odavno razrešio.
    1 point
  5. Dali se o ovom stapu radi druze?
    1 point
×
×
  • Create New...