Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/21/2018 in all areas

  1. Dragi prijatelji predstavljamo vam našeg novog borca za koga održavamo 3 IHCCS. Dorotea Stankovic Mancev je dete samohrane majke i oni su iz Leška.Devojčica od pet godina i ogromnom željom i za borbom za svoje bolje sutra.Ona boluje od cerebralne paralize i epilepsije.Na početku njenog odrastanja, ništa nije slutilo ni najmanje da Dorotea boluje, odnosno, ima cerebralnu paralizu. Sa 16 meseci Dorotei je otkrivena cerebralne paraliza i od tada kreće borba. Borba za njeno dobro. Uputili su nas u Beograd, u Sokobanjsku na rehabilitaciju, gde je Dorotea počela napredovati. Rezultati su bili veoma pozitivni. Samo mali korak delio ju je od njenog prvog samostalnog hoda, koraka. A onda je naišlo nešto veoma porazavajuce, nešto za šta su naši lekari rekli da je neizlecivo. EPILEPSIJA! Dorotea se pored cerebralne paralize sada borila i protiv epilepsije, koja u početku nije bila stalna, ali vremenom, broj napada je iznosio i dvesta na dan. S obzirom da na dečijoj neurologij u Beogradu za Doroteu nije bilo spasa, njena majka je pomoć i lek potražila u Turskoj, u bolnici pod nazivom acibadem. Njeno prvo putovanje i prvi pregled u Turskoj sveden je bio na preglede i na otkriće da li ima šta operisati kod Dorotei, da bi joj epilepsija stala. Dorotea je dobila pozitivan odgovor i za kratko vreme je sve bilo zakazano. Operacija pod nazivom hemisferotomija je izvršena u Turskoj 12.12.2017 godine. Ali to je samo jedna u nizu operacija koje joj tek slede...
    5 points
  2. Satnica takmičenja: -22.03.2018 od 9,00-10,00 h Okupljanje ekipa na jezeru. U 10,00 h Izvlačenje pozicija. U 12,00 h Početak takmičenja. -25.03.2018 U 12,00 kraj takmičenja. Od 13,00 h proglašenje pobjednika, dodjela nagrada i svečani ručak. -Bodovanje nije sektorsko i sve pozicije će pecati zajedno. -Pobjednik će biti ekipa koja na cijelom jezeru uhvati najviše ribe. Napomena:Obavještavaju se ekipe koje učestvuju na takmičenju da,ne nose šatore, jer svi, ukoliko žele, imaju mogućnost korištenja bungalova za smještaj! Za sve informacije javiti se na br.tel.+387/65 898 846 Hvala!
    2 points
  3. Ja bih u Bird mix umesto 5% tostirana mljevena konoplja i 5% mljevena bundevina pogača ubacio neki mlecni protein ili vitamelo-mleko za telice u prahu( ako ti skuplji mlecni protein remeti budzet). Smanjio bih N Butyric na 4-5 kapi a Black Papper izbacio.
    2 points
  4. med zatvara boilu jedino zbog sladkkce a onda uzmes bolje zasladjivsc . Sto kaze shoga moze u leto . Probajte stimulin amino i puder csl i aromu i zasladjivac .
    1 point
×
×
  • Create New...