Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/15/2018 in all areas

  1. Na Čepelu upecan saran 33kg http://i68.tinypic.com/2a0g46p.jpg http://i64.tinypic.com/a3gwlt.jpg
    7 points
  2. Imao sam ih 2 godine i radili su extra. Jedino mi je smetalo sto se vremenom guli onaj zastitni sloj pa izgleda ruzno
    2 points
  3. Nas Borcanski podmladak na visini zadatka.Cestitam im! Momcima iz Curuga svaka cast.Na singl mamac-bez i jednog jedinog pva otpecali takmicenje.Sve teorije i predrasude o Miki razbijene.
    1 point
  4. Nesa Taurunum popravlja signalizatore kao sto rece Goran,njemu se obrati da ti resi problem.
    1 point
  5. Koji su signali šatoru u pitanju,jel si nive kupio u radnji?
    1 point
  6. Malo si u pravu , malo ne Ne da nema majstora nego ima drug problem - vecina proizvodjaca u zadnje vreme da bi oprema bila vodootporna liju celu elektroniku, tada je tesko, da ne kazem nemoguce intervenisati - ima dosta elemenata u tim igrackama koji proizvodjac narucuje da bi to sklopio, od proizvodjaca procesora primerno, te delove nemozes kupiti i to ti je kraj price PS. a kakav problem imas sa bazom?
    1 point
  7. Nesa iz Zemuna se bavi tapetarskim poslom,ne znam da popravlja signalizatore.
    1 point
  8. 1 point
  9. Ima li neka lista pa da navijamo!
    1 point
  10. Ajmo Coa dajte gas,do pobede...
    1 point
  11. Mene zanima sta je Stanislav izmislio,nisam bio na takmicenjima ali slusao sam kakav je haos pravio kad mu riba proradi. Bitno je nesto novo ali malo je onih koji su spremni da gube vreme trazeci nesto sto ce biti top,netreba za to puno stvari,samo para,vremena,para mudrovanja ,para ,pecanja,para,para i naravno na kraju jos para. tesko da bi onda neko to podelio sa nama posebno ako se isti takmici :friends:
    1 point
×
×
  • Create New...