Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/26/2018 in all areas

  1. Ada je lepa voda za takmicenja pa cak i za SP , najveci problem ade ciganlije je trava , u toj vodi ribe ima i to dosta , i specificna je jako , jede na sprudovima ili na sredini kod makiskog kanala zato sto je tu dubina prosek 1.5m preko cele sirine , Vladu sampiona za predsednika !!!!
    1 point
  2. Nece ici na SP jer nema para,prosto.....ko je po vama odgovoran u ovoj raspaloj drzavi? Pa na celu jednog od nekoliko JP sedi moj prijatelj kao direktor a covek nema tri blage veze ni sa prirodom,ni ekologijom,ni sa vodom a narocito sa ribom,covek samo jede ribu,on meni kaze "sta mi imamo s tim sto nema ribe".... On je politicki stavljen da bi muzao lovu kao i taj korisnik Ade sada,kakve veze ima Arilje sa tim sem da uzima lovu iz budzeta?
    1 point
  3. Nema to nikakve veze sa državom. Vi što vam je država kriva za sve, ustanite malo od monitora pa krenite da menjate nešto polako. Činjenica je da savez ne zanima šaranski ribolov i tu je kraj svake priče. Samo poribljavanje Ade govori o tome, a da ne pričam o drugim stvarima. Prvobitna priča je bila da će prošle godine u jesen biti poribljeno za 10t, i sad na proleće sa 10t. Da će se zabraniti rekreativni ribolov na Adi do održavanja svetskog prvenstva. Zašto to nije učinjeno? Zato što su u savezu zauzeti oko toga koliko će ko da bude dobar na smeštajnim jedinicama za vreme svetskog prvenstva? Zato što Adom gazduje ribolovačko udruženje iz Arilja?! Zato što treba da se radi nova fasada na kući? Sramota je da za vreme kola državnog prvenstva, ne zatvore deo jezera na kome se peca, za kajake, kupače itd. Živo me zanima da li se to desilo ikad plovkarošima? Kapa dole svim ekipama koje su prijavile državno prvenstvo ove godine i želim vam svu sreću na preostalih par kola.
    1 point
  4. prvo u srbiju nemas nigde ni aabaits ni haits ali ni to sad nije bitno i ako je pticija kvalitetna od 600 din sto koristiti clo od 2,8 e . Zar nije skuplje kvalitetnije ? E upravo tu skuplju varijantu ja imam na 350 din .i kao sto kazem da sam probao i koristio sve pomenute i rezultat je bio isti . Tako i sa ribljim brasnima kupovao sam cc moor i sta sve ne i ona jeftinija pa mi je rezultat bio isti bez razlike . Neko kupuje od cc moora semolinu 5,5 e a obican griz koji kosta inace 150 dinara ali to su njihova shvatanja Kupovao betain sbs i nutru koja je 50 gr kutijica kao pola kile drugih proizvodjaca i opet isto bez razlike itd... a ko hoce nek kupuje sta mu volja ja sam dosao do zakljucka da je sve to sto se placa samo ime .
    1 point
×
×
  • Create New...