Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/30/2018 in all areas

  1. Obavezna redovna prihrana Kupanje u jezeru 29.04. voda topla kao da je 6.mesec!
    5 points
  2. Moj drug Boris i sarko 18,200
    4 points
  3. Billy The Boy u akciji...slika sa fejsa....22,460kg
    3 points
  4. pa sa vecim pva neide bas lagano
    1 point
  5. Tri ribe 57 kg! Nocas Kolega Djumic i ja 11 udaraca ali dosta sitnija riba do 10 kg. Nazalost ponestaje hrane da se isprati aktivnost ribe!
    1 point
  6. Jos jednom da dozivim druzenje sa Žabara za to se zivi!
    1 point
  7. Kiki slazem se da je bilo vrhunsko zezanje, najlakse je vratiti staro pravilo,najveca riba pobednik. Ali seti se kako je isla prica, od cuvenog DA GA MERIMO,pa onda ajde da merimo ukupnu kilazu tri najvece ribe pa ni to nije valjalo pa onda hajde da merimo sve. Seti se koliko je bilo nezadovoljnih na Peskari kad smo merili samo ribu preko 7kg! I koliko nagovora je bilo da se meri sva upecana riba. Mislim da ce uvek biti onih koji ce pecati kao da je WCC i onih koji ce se druziti. Dokaz toga je zadnje druzenje na Zabaru,posebno Subota riba se merila bilo je i nagrada a druzenje je bilo vrhunsko skoro na celom jezeru 13,14,15 Ganic Ljota i Andrija Gemist bilo je valjanje od smeha non stop, ovamo boxovi4,5,6,7,9 na kraju se zavrsilo uz harmoniku... Suma sumaru ako ima zainteresovanih uvek mozemo da se organizujemo!
    1 point
  8. Kao da trazite sitnicu pa da se oko nje svadjate. Ko voli neka dodje da peca,ko ne voli takve vode ne mora i kraj price. Sa tim glupum pricama i prepirkama necete nista promeniti.Bice onako kako bude i niko nista ovde ne moze da promeni. Ja bih voleo da vidim na delu one koji misle da samo dodjes,zabacis i uhvatis danas 10-20 riba. Nagledao sam se gomilu takvih za ovih 7-8 godina na Miki Alas. Svoje prve boile sam napravio pre tacno 21 godinu.Sve dok nisam poceo da pecam komercijale(u to vreme je bila samo Ada safari,Kovin i jos neke bare) nisam ni znao koliko ustvari neznam da pecam sarana. Ne zato sto nesto pogresno radim nego zato sto neznam pravilno da ocenim ponasanje ribe,kretanje,ulazak u hranu pa cak i samu pripremu hranilista i jos mnogo sitnica vezanih za tehnicke stvari pribora. Hteli to mnogi da priznaju ili ne komercijale su i vise nego pozeljne ako za nista drugo onda za test pribora,mamaca,sistema itd.
    1 point
×
×
  • Create New...