Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/22/2018 in all areas

  1. Druze bez uvrede ali na monster carp ces vidjeti samo reklamu onoga sto trenutno treba da se proda.
    2 points
  2. Ne vidim gdje sam napisao da li lazes ili tako nesto. Znam te, znas me, nije to problem uopste. Sto se tice tvog iskustva sa tim mixom i aktivatorom, ja cu reci da ne mora da dadne ribu ono kad se mi zainatimo pa tvrdimo da MORA da upeca. Na drugoj strani Miro, Mainline ima hookbaitse vec predodredjene za takav vid ribolova, a meni se cini da samim mixom i activatorom i ne dobijas uopste hookbaits nego boilu za hranjenje pa stoga mislim da je to i razlog sto si tako lose prosao. Kazem, mislim, ne mogu da znam jel sam upravu, ali mislim da nije bezveze da oni imaju hookbaits boile pored standardnog mixa i activatora. Ne znam, svejedno, ja cu svakako i pecati na ono sto dobijem i svakako cu po tome i kreirati svoje misljenje i zapazanja i na tome graditi neku pricu oko toga. Ja opet mislim da to nije bas toliko lose kad se sve kockice posloze. Od tih kockica ja nekako vidim da si ti imao samo dijelove pa si prosao tako kako si prosao. A viza vi ovoga da oni pecaju i reklamiraju samo ono sto mora da se proda, hebem li ga, malo mi to pretjerano misljenje drug,ali postujem, OK, svakom njegovo i necemo nikoga tjerati da ga mjenja nazor. Ja sam imao tu srecu da se uvjerim da su to obicni momci, otvoreni za svako pitanje o mamcu, predvezu, taktici, pa cak i su mene i Dadu pitali za misljenje o spotovima na jezeru i kako se postaviti po pitanju hranjenja, i na sve to ljudi su se napecali i onako iskreno ako hoces, nisu oni od onih koji reklamiraju firme i boile i zdrobise slikama ulova, a ovamo na kukuruz peglaju ribu. Pri tom ovi nisu puni sranja iza sebe, u to sam duboko ubijedjen. To sto mnogi imaju pogresnu percepciju o tim tako normalnim momcima i sto bi dali sve da su na njihovom mjestu i da im je kao i njima, pecanje posao, eh to je drugi par cipela.
    1 point
  3. U principu ti suplji sto isplivaju na povrsinu i nemaju neku tezinu Najbolji tajger koji sam kupovao je maros mix pak. Po 1kg ,cist,iste velicine,a otpada skoro i da nema.
    1 point
  4. Imam isto pitanje kao rudy isto je bio nikakav ovo zadnje pakovanje sto sam kupio, mada ni prethodni nisu bili znacajno bolji..Mnogo ima losih zrna ja sam sad spremao 2,5kg sigurno sam izbacio 5 mozda i vise saka meni je to puno, gde kupiti tajger boljeg kvaliteta?
    1 point
  5. Sve u redu drugar, mozda bola radi drugacije od nacina na koji si navikao Videces 12.07. na Monster carp epizodi sa Pelagiceva da su na Mainline i samo mainline momci iz Korde imali ukupno, cini mi se, 75-80 riba njih trojica i dvojica od njh uhvatili najvece ribe u zivotu na Pelagicevu i na taj famozni Mainline Cell koji ne radi kod nas Njihov pristup je (inace) malo drugaciji, hrane umnogome boilama i manje partiklima, a za hookbait koriste pop up ili sneska, opet sa mainline boilom Stvar poverenja u boilu i ocigledno, nacinu primene Pozdrav
    1 point
  6. Zarolao sam kilu miksa i napravio boile 14 i 16mm. To sve podjelio u 5-6 kutijica i koristio kao hookbait. Sa tih 5-6 kutijica sam pokrio skoro sva pecanja u 2017oj Pecao sam sa njom na Zabaru, Lamincima, Peskari ZR a dao sam je momcima koji su je probali i u Lipiku, Novskoj i jos par ovde lokalnih jezera koja su manje poznata. Pecao sam sa njom na jednom ili dva stapa i drzao je po 12 ili 24h na stapu, bio sam bas uporan. U isto to vrijeme sam dobijao ribu na ostale stapove na kojima je bila moja boila. Probao sam takodje da promjenim mjesto stapovima, da vidim da nije do lokacije ali nista nije pomoglo, Bez obzira sto nisam hranio spot sa tom boilom smatram da je morala da nabode bar jednu coravu ribu po pecanju.
    1 point
  7. 12f i 3.5lbs su ok,tvrdji,brzi,na ribi lepo rade,nisu kolchevi,za zabachaj mi vishe lezhe nego neki mekshi stapovi...Za te 13ce ne znam ...
    1 point
×
×
  • Create New...