Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/25/2018 in all areas

  1. Eto napokon posle dvije godine rada i pripremanja, pocinjem i mi.???????????????? Sa ponosom mogu reci, počinje "Šaranska liga Crne Gore". Ove godine tri kola lige na tri nova jezera o kojima sam ranije i pisao! Počinjemo hrabro uz nadu da ce ovo biti najbrze rastuća disciplina kod nas. Proteklih godina pratio sam ligu Srbije, malo i BIH i Makedonije, i maštao o tome kako bi se sve to pokrenulo kod nas u CG, a tek kako je daleko bio pojam reprezentacije. Mnogi ce sad pomisliti zasto ovo pisem? Pisem jer smatram da ne bi uspio u realizaciji svega, da nisam imao veliku pomoć prijatelja iz Srbije! ???????????? Ljudi koji su od početka nesebicno pruzili ruku podrske i pomogli svojim savjetima. Ovo pisem kao mali nacin da im se zahvalim za svu pomoc, za vise nego bratski odnos i iskreno prijateljstvo! Necu posebno nikoga imenovati jer bih nekoga nenamjerno preskocio, a ovo mi je prilika da kazem veliko Hvala! Bistor svima! Brajo
    3 points
  2. KSR Banat upis. I jos dve ribe ispod mere. Jos nije kasno da se svasta promeni. Mlada je noc.
    1 point
  3. Mi 2 ribe, jedna u meri 1.5kg, druga nije u meri. Mesaros imao ribu, ali nije u meri. Bas se zaguzvalo...
    1 point
  4. Uglavnom gusto je i bice neizvesno do samog kraja...
    1 point
  5. Ne znam sta se generalno desava sa Safarijem, ali dugo se niko nije napecao tamo. Velika je steta za ovo jezero sto je tako, znajuci kakvih sve komada ima.
    1 point
  6. Bravo!!! Neka je sa srećom i od srca vam želim mnogo uspeha!
    1 point
  7. Hvala ti! Pa obzirom da pravo nastupa imaju samo klubovi koji su u Savez imamo dosta imponzantan broj nekih 8 klubova od ukupno 21 u Savezu ( oko 14 je isklhucivo flay fishing) tako da mogu reci da je i vise nego sto sam se nadao????
    1 point
  8. Evo ih... a od sarana ni traga ni glasa
    1 point
  9. Njega nek potraze na Backom Jarku. Ne zna on na Becmenu da selektuje ribu
    1 point
×
×
  • Create New...