Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/18/2018 in all areas

  1. Carp System je potpisao ugovor sa kompanijom Nash tackle koji su posle višemesečnog testiranja proizvoda ponudili da budu distributer i ovlašćeni prodavac proizvoda u celom svetu. DOT će se od sada proizvoditi i prodavati u beloj i crnoj varijanti sa plavim vratima (na zahtev Kevina lično). Podatak o koliko se ozbiljnoj firmi radi je to da su oni dot testirali i koristili punih 9 meseci pre nego što su prvi put kontaktirali bilo koga, a posle toga su usledili pregovori koji su doveli do konačnog dogovora koji je odličan za obe strane a i za krajnje korisnike u celom svetu.
    13 points
  2. Ja samo kazem za sebe da sam zadovoljan, ne uticem na izbor. Vidim da te Delphin Yurta zanima a ima ga Voja pa najbolje njega pitaj kakav je
    1 point
  3. Sad posle godinu dana koriscenja ovog satora mogu da kazem da sam odusevljen.Za kratka pecanja dobra prica,lep na oko,kvalitetna podnica itd.Trenutno ga prodajem ali samo iz razloga sto mi je potreban veci sator.Potreba za vecim satotorm se javila kod visednevnih takmicenja.Manje-vise zbog cestih ulazaka I izlazaka vec je problem kod sklanjanja opreme (a koje ima na tone) tako da uz krevet,stolicu,sto bude guzva na terenu.Ako ikako budem mogao da se snadjem za lovu da kupim sator koji sam naumio a budem u mogucnosti da ostavim I ovaj tako ce biti.
    1 point
×
×
  • Create New...