Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/28/2018 in all areas

  1. Sto se tice kocnica, lepo se peca i bez ikakvih dodatnih prepravki!! Jaka stvar u jednom krugu vise!!
    1 point
  2. Bistro svima i ugodno druzenje zelim. Zao mi je sto ne mogu ucestvovati u ovome...
    1 point
  3. Imas li ti i jednu sliku da zabodes ovdje na forum kad si se toliko nalovio, da nam pokazes te silne ulove? Nemoj samo da bude spika, ne znam postaviti slike. Objasnit cu ja do u detalje ako treba.
    1 point
  4. Evo i zvezde tog kratkog ribolova
    1 point
  5. Mi smo bili pre mesec i po dana i pecali na 2,3 i 4. Imali smo bas dosta riba. Cak i vise od ocekivanog s obzirom da smo pecali 30tak sati
    1 point
  6. Umerenost je u zivotu najvaznija. Ono sto se radi na nekim komercijalnim jezerima kao na Miki, je sve samo ne umereno. Umerenost podrazumeva uskladjen odnos velicine jezera i kolicine ribe u njemu, odnis prirodne hrane i kolicine hrane koju unesu oni koji upravljaju jezerom, kao i balans kapaciteta jezera i intenziteta ribolova. Na Miki ima previse ribe za tu povrsinu i preveliki je pritisak ribolovaca, pogotovo kroz cesta takmicenja. Pecati sarane od 15kg na svakih pola sata je prilicno ne umereno, slozicete se. Kada neko peca velike sarane svakih 15 min. posle dva sata ceo tretman vracanja upecane ribe postane nedovoljno pazljiv. Ovo sam vidjao cesto, upravo na Miki, kada ribolovci imaju po nekoliko riba na stapovima i otkacinjanje i vracanje ribe im postane otezavajuca okolnost i posao koji obavljaju sa malo paznje prema upecanoj ribi. Mnogi vole da se predstavljaju kao sportski ribolovci, a samo sto ne sutnu sarana sa platforme u vodu. Mislim da svako ima svoju ulogu, kako oni koji upravljaju vodom tako i oni koji je koriste, i da bi bilo bolje svako mora da podje prvo od sebe.
    1 point
  7. Zato sto sa zivim mamcima ne moze da im se hrani riba po jezeru, sa svim ostalim moze
    1 point
×
×
  • Create New...