Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/22/2018 in all areas

  1. Za Maradik, znam da se pored manjih komada hvataju i veći. Nisam lično proveravao, ali drugar mi salje slike. A pitanje komercijala????Kada vidim površinu vode ispred sebe od 50+ ha, a druga obala na daljini i do 300m, onda uopšte ne razmišljam na kojem sam "tipu" vode.
    3 points
  2. @Tarik Za jednu firmu iz Srbije tj.Balkana generalno je to itekako impresivno. Nadji mi firmu iz exyu prostora koja je postigla takvo nesto? Pogotovo u saranskom ribolovu? Nemamo mi sta da pravimo bum, carp system ga je napravio a to sto ti to ne zelis priznati je tvoja privatna stvar koja nema veze sa realnoscu.
    2 points
  3. Cao drugari,ovaj topic je namenjen za zajednicke kampanje,primer : odlucite se da idete na neko jezero van zemlje,ali nemate s kim ici i skup vam je put..ovde mozete pozvati nekog od kolega kako bi se ustedeli putni troskovi,a mozda i sklopilo neko novo prijateljstvo. -Primer jednog posta u ovom topicu : Cao drugari,planiram krajem avgusta ici na Sarluesti, pa ako je neko od kolega zainteresovan da podelimo putne troskove i odradimo jednu zajednicku kampanju moze da mi se javi na pp. Nadam se da ste razumeli cemu sluzi ovaj topic )
    1 point
×
×
  • Create New...