Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/08/2018 in all areas

  1. Ovakvi repovi čekaju nas u maju. Repovi koji čupaju štapove iz rod poda
    3 points
  2. Pa to smo odavno zakljucili.
    2 points
  3. Parfem kao parfem nije neka magija pa da se samo zabaci mamac i upeca riba,ali da moze da peca odlicno to stoji.Kao cista baza ili original, po meni, mnogo slabije peca od recimo te iste baze samo razblazene,ili pomesane sa nekom aromom koja mu da poseban i intezivan miris.Obicno ga ljudi mesaju sa aromom koju riba najbolje uzima na odredjenoj vodi i sa pravilnim odnosom mirisa dobija se top mamac.
    1 point
  4. Zadnje dve reci kolega moraju ponovo jer su u igri samo reci vezane za ribolov!!!
    1 point
  5. Ma pravilo je da nema pravila. Divlja voda pogotovo eto ja sam ga zadnje dve godine na dunavu i sad pre 10 dana dobijao na gumu i moju umakaljku . Sta je umakaljka???? Moja umakaljka su ciste arome i on to uzima verovatno iz radoznalosti a i ujedno zbog istaknutog mamaca . Hranim boilama iste arome kao sto umacem gumenjak a gumenjak sam umakao jer imam dosts peša i rakova pa da mi ne skidaju boilu. Ja sam na to mislio da ima boljih parfema od tog "original" Da ne ulazimo u raspravu sta je to dobar spod i ko ume i jako ume najbolji pokazatelj ti je da sam hranis na jednom mestu i testiraj i "original" i neke svoje..... Kao sto je bar meni na cepelu bolje na istom spotu pecao moj parfem ili ti umakaljka od cistih aroma nego taj"original"
    1 point
  6. Ranije kad sam pecao intenzivno na Čonoplji i želeo sam da mi nešto udari pod hitno uvek je bio recept zrno kukuruza sa podizačem u Bobanov parfem i udarac je sledio vrlo brzo. Po pravilu sitnije ribe ali je definitivno radilo posao i na vodi koja nije baš komercijalna
    1 point
  7. A dobro, na kraju se svede da je sustina parfema u izuzetno jakom signalu, pa riba od ponudjenog uzima prvo to. Parfem sto mu samo ime kaze jeste extremno jak miris i uz to vjerovatno dugotrajan, plus sto vjerovatno ima osobine koje ga cine dobro rastvorljivim u vodi u svim pravcima i horizontalno i vertikalno, te radi na vodama gdje riba naucila na jake signale, poput komercijala. Nisam ga nikad koristio, ovo je samo zakljucak, onog sto ste pisali. Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
    1 point
  8. upravo tako. Zato sam i ja napisao da se slazem jer ima nekih aroma koje takodje rade i bolje od parfem ali dok je gusaka bice i dobrog djuveča.
    1 point
  9. Pa sta ga se reklamira ovdje kao neku magiju kad je to prdljevina živa. Čuj sad to umakaljka kojom radoznalim ribolovcima izbijaju u prosjeku 50 eura iz dzepa zahtijeva i posebne uslove na vodi. Pa to je porez na budale al bukvalno!
    1 point
  10. ooo...pusi zvezdo *** moj...partizan je sampion...sisaj zvezdo....
    1 point
  11. Hajde da pokrenemo prijave CT Wild Carp Ivan Stojanović Kristijan Selih
    1 point
  12. Jeftinije izadje drogirati se,nego uci u saranski ribolov.
    1 point
  13. Vidi sa Stojanom ako on nema kontaktiraj Bobana
    1 point
  14. Osnovni sastojak 50Eura
    1 point
×
×
  • Create New...