Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/23/2018 in all areas

  1. Za razliku od tebe Pepic je dosad napravio i potrosio par tona SVOG miksa i SVOJIH boili sto ti nikad u zivotu nisi uradio i neces ni uraditi. I sa svojom boilom se ne bojim stati na crtu bilo kome i na bilo kojoj vodi. Vrhunac tvog ribolova je napraviti boile kako pise na kesi nekog miksa tako da dragi moj Limare ti i ja sto se tice pecanja smo 5 galaksija daleko. I da, i dan danas zapitkujem za ono sto ne znam jer zelim da napredujem u ribolovu a ne kao ti da statiram u (tudjim) kukuruzima.
    3 points
  2. https://karperwereld.nl/breaking-nieuw-wereldrecord-gevangen-op-euro-aqua-512kg-livestream/
    2 points
  3. Mislim da se ovde prica o parfemu i nacinu koriscenja.Ne vidim razlog da se spominju imena pojedinaca koji su uspeniji ili manje u ribolovu ma koji bio,takmicarski ili ne. Postoje ljudi koji su ostavili velikog traga u saranskom ribolovu i samo sujeta licna moze da osporava neciji uspeh. Ako je tema pogodjena a jeste,pisite o tome da li ste imali uspeha ili probali da iskopirate slicni i da li je dao rezultat. Ovako pisanje je potrebno forumu a ne da se prepucavamo tj prepucavate!
    1 point
  4. Zasto su treci djubre? Swingeri na trecem linku izgledaju kao Fox mk2 i 10 puta bolje izgledaju od swingera na prva dva linka. Ja sam ih narucio, koristim ih i rade bez problema. E sad, nisu Fox. Swingeri sa drugog linka izgledaju uzasno, onako okrugli, katastrofa.
    1 point
  5. Do sada prijavljeni 1.CT Wild Carp Ivan Stojanović Kristijan Selih 2.CT Wizards Srđan Majkić Igor Ristić Marko Simović 3.CT Enigma Predrag Ganic Vlada Dejanovic 4. Ct Carp Freaks iz Bih Danijel Mijić Denis Mamanović 5.CT Arena Predrag Stupar Stepanović Nikola 6.CT Tri asa Lepomir Djordjevic Srdjan Trailovic Zoran Slavkovic 7. Ct Baka baka i Sajmon Sandro Petkovic Milos Sucevic 8. CT IMPERIUM CARP BAITS David Grujić i Saša Ćirić 9. CT Sumi i Vaha BiH Edin Numanovic,Vahid Halilovic 10.
    1 point
  6. 1 point
  7. neki od ulova sa takmičenja od pre dva vikenda. jezero ponovo redovno daje krupne ribe
    1 point
  8. Do sada prijavljeni 1.CT Wild Carp Ivan Stojanović Kristijan Selih 2.CT Wizards Srđan Majkić Igor Ristić Marko Simović 3.CT Enigma Predrag Ganic Vlada Dejanovic 4. Ct Carp Freaks iz Bih Danijel Mijić Denis Mamanović 5.CT Arena Predrag Stupar Stepanović Nikola
    1 point
  9. Da Pedja, to je činjenica. Pecam na Daiwe Emblem Z, mislim već preko 13 ili 14 godina. Sad su prvi out otvarane i servisirane, i sve je unutra OK. Ej....toliko godina i toliko na vodi, i sve OK. Zašto bi ih možda menjao....Mislim da razlog leži samo u zelji za nečim novim, jer su ovim mašinama sve funkcije očuvane. E sad, briga je šta dobijam za uloženi veliki novac na trenutnom tržištu, tj. hoće li služiti kao ove što imam? A kao što rekoh u prvom postu, imam i dileme za tehnološku razliku gore pomenutih mašina....suštinsku razliku?
    1 point
×
×
  • Create New...