Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/30/2018 in all areas

  1. Drugari, posto puno vas zeli doci u CG da peca, da se pohvalim da smo marljivim radom i velikim pritiskom na Min.Poljoprivrede uspjeli izdejstvovati zvanicni pravilinik o nadoknadama za štetu nad ribljim fondom!! Tako ce po prvi put onaj ko peca bez dozvole ako bude uhvacen za komad šarana placati po 70 eura, uz oduzimanje ribe, Ako koristi pusku, struju ili eksploziv po 150 eura po kilogramu uz kaznu krivicnog zakona, Ako baca otpad i otpadne vode po 100 eura za šarana uginulog. Naglo ispustanje vode iz jezera EPCG po 15 eura po kilogramu za šarana i klijena.. Ako peca šarana van mjere po 100 eura po komadu... Cijenovnik postoji za sve vrste riba, ali navodim samo za šarana. Nadam se da cemo ovim kaznama uspjeti da sacuvamo riblji fond.
    2 points
  2. E kad se svi pravite fensi pa necete da mecete boju za jaja onda nek vam bele boile posle kuvanja
    2 points
  3. Prosij dobro taj mix prije nego sto ga krenes raditi i malo je duze prokuhaj Isto tako moras dobro paziti da ti cork ball bude sto je vise moguce u sredini,jer ako tijesto na jednom dijelu bude jako tanko naneseno tad je wafter lakse nacetiti a samim tim i lakse je ogule
    1 point
  4. Da bio sam u oktombru. Ima mnogo sitne ribe ali ima i kapitalce.Pecao sam na oko 100m. Ni sam bacao rakete,sa camac sam ubacio kukuruz i pelete,ali sam se zajebao jel sum me sitne sarane ubile. Drugi dani sam ubacivao samo boile kobrom. Pozicije su super jer takav je teren skoro na celo jezero.
    1 point
×
×
  • Create New...