Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/10/2018 in all areas

  1. Evo sta cuva ovo jezero. Riba je uhvatena ovaj vikend. https://www.facebook.com/vlado.misev/videos/2163881126969843/
    2 points
  2. Sustina je uvek bila u jednostavnosti to sam sebi dokazao vise puta a po iskustvima drugih ljudi video sam da to i jeste zaista tako . Dok sam pravio potpuno jednostavnu boilu na domacem miksu pecao sam lepo e a onda je naisao onaj period kad bi malo eksperimentisao pa sta ce biti ako dodam ovo pa ono pa opet ovo i tako natrpavao mamac raznoraznim praskovima i tekucinama da bi na kraju skontao da taj mamac evidentno nepeca kako je pecao . Ali to sve treba probati i sto se kaze iskusiti na svojoj kozi
    2 points
  3. Nekad mozda i previse paznje obracamo na estetiku i zavrsnu obradu. A najbitnije je ustvari kako se stap ponasa i da li nam "lezi" taj stap, kakav mu je zabacaj, akcija itd... Moze on od zlata biti ako mi ne odgovara, nemam razloga da pecam na njega. Konkretno mislim da je Shimano retko koga razocarao, pre 6 meseci sam uzeo TX7, noviju seriju i mislim da vredi mnogo vise nego sto sam ga platio. Verujem da je isto tako i sa Velocity!
    2 points
  4. Koliko para toliko muzike i tu se sva prica zavrsava A sto se tice TX7 tu nema greske sigurno....to je moj licni stav jer ipak shimano je shimano
    1 point
  5. Bese mi omiljena kombinacija 3D/triga I sta tehnolozi mogu reci na onaj balans,u koga ja neverujem,ugljenix h, belancevina,masti i sta tu ima jos.....kad se smuckaju ova dva mixa ili kombinacija od 4 mixa.
    1 point
  6. Oni svakako nisu tu da bi nam udovoljili nego da bi zaradili na nama. Ne postoji najbolje, jer da postoji napravili bi jedan mix a ne 1000 vrsta. Takodje ako je nesto "fabricki" ne znaci da je najbolje sto postoji. Tako ni fabricki punto nije najbolji auto. I sa moje tacke gledista nema razloga ne kombinovati gotove mikseve i pronaci svoju unikatnu kombinaciju. Sa druge strane sto Kristijan kaze ne vidim smisao "secenja" mksa sa 100g nekog drugog. Revolucije sigurno nema.
    1 point
  7. isto tako . Pogotovo cist solarov red hering , go k nisam ulovio na to . Dal ti njihovi tehnolozi znaju sta rade ili ne , ovo nije pecalo i tacka . Vec kad se malo izmeni , izmesa onda je druga prica .
    1 point
  8. Za to oko zavrsne obrade se slazem, malo ruzno izgleda ali nisi u pravu kada kazes da ne vredi vise od 60e. Nijedan stap iz te klase do 100e ne moze da mu parira a imao sam razne. Akcija je jednom bila za 72e i vise nema. Sada se ne moze naci ispod 100e a i takav stap ne vredi manje.
    1 point
  9. Covek se dvoumi izmedju 2 stapa u cenovnom rangu oko 70€/kom. Slazem se za Velocity, ali jedino se slazem da vredi da bude u toj cenovnoj klasi do max. 60€/kom i to nov. Tako mu izgleda zavrsna obrada i previse je dati za taj stap 100€, kad znamo da je na akcijama bio i oko 70€. Kada bi razmisljao da uzmem ta 3 za 315€, onda bi se nategao za jos 20€ po stapu i uzeo Free spirit E class 12ft 3.25lb, koga bas ima na pomenutom sajtu. E sa njima se pokriva bas to sto se trazi u ovoj temi. A o zavrsnoj obradi da ne govorimo i da ne poredimo sa bilo kojim Shimano modelima.
    1 point
  10. čemu mešanje tri miksa i još dodavanje 10% squid brašna? Na koji način ste došli do navedenih odnosa mikseva i da li je to neko testirao na vodi? Tj da li ste probali da napravite ovu boilu i istu takvu boilu samo sa npr Club mksom? Poprilično sam siguran da bi rezultat bio potpuno isti. Ne postoji bait guru na svetu koji bi uspeo da me ubedi da 150gr red haring mixa čini radikalnu razliku u odnosu na ostalih 850gr bilo čega
    1 point
  11. Masina kao sto joj i naziv kaze je namenjena za spodiranje. Niko ne kaze da sa njom ne moze da se lovi. Ja licno nikad ne bih mogao da lovim na masinu koja nema jasan i glasan dril. Najvise zbog toga da imam osecaj nocu za vreme drila koliko mi najlona riba uzima jer ne palim bateriju nikada dok riba ne dodje skroz do meredova. P.s. a o firmi na d koja proizvodi skupe mlinove za kafu osrednjeg kvaliteta ne bih da polemisem. Svako ima svoj ukus
    1 point
×
×
  • Create New...