Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/14/2019 in all areas

  1. 21.Svjetsko Prvenstvo u lovu šarana i amura kroz brojeve: Na SP nastupilo 24 reprezentacije. Po prvi puta na SP nastupile i 3 nove reprezentacije, a to su Novi Zeland, Australija i Škotska. Ukupno uhvaćeno 16739,44 kg Broj uhvaćenih riba : 5850 Prosječna težina hvatanih riba je: 2,86 kg Najveću ribu na takmičenju uhvatio je par iz Francuske: Bastian Grégoire i Luthy Julien u C sektoru. Težina 8.19 kg Južno Afrička reprezentacija uhvatila ukupno 602 komada šarana i amura, ukupne težine 1759,65 kg . Pobjednici u pojedinačnoj konkurenciji je par iz Južne Afrike koji su sačinjavali De Klerk Johan i Nel GP. Za zlato u pojedinačnoj konkurenciji su uhvatili 252 komada ukupne težine 754,45 kg. Najveća riba im je težila 5,86 kg U prosjeku su vadili ribe na svakih 17 minuta. I da bacim par slika za nove teorije zavjere o mamcima Slike je neko snimio u rukama oca i sina iz Južne Afrike, Pelser Christophera i Deana u B sektoru. Oni su završili takmičenje kao drugi u pojedinačnoj konkurenciji sa ukupno uhvaćenih 713,83 kg odnosno 233 komada. U prosjeku ribe su vadili na svakih 18.5 minuta.
    2 points
  2. Žao mi je što Srbija nije učestvovala. A Englezima svaka čast! Kao što je neko iz Banata nekada rekao: "Brazilci igraju drugo poluvreme", tako i oni... SKORO PA TAMO GDE IM JE MESTO!
    2 points
  3. Tigrov orah unijeli Englezi nakon nadopune i poceli pecati. Nije se na zig pecalo. Mogao si ali nije niko se izdvajao na zig kad je sve jelo regularno na dnu.
    1 point
  4. izbaci psenicu i konoplju pa probaj ponovo
    1 point
  5. JAR 602 upecane ribe. Skoro pa kao na SP kod nas. hahaha
    1 point
  6. Mix dodajes u testo i mesis rukama sve dok ne prestane da se lepi za ruke i posudu u kojoj je. Posle toga pola sata-sat u frizider. Onda je spremno i nece se lepiti.
    1 point
  7. Njegovo veličanstvo šaranskog ribolova ponovo
    1 point
×
×
  • Create New...