Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/10/2019 in all areas

  1. E ovako malo sam se raspitao posto cu u narednom periodu da odem dole. Rezervacija je na 5dana minimum, ako neko planira kraci izlet moze direktno put jezera pa sta ima slobodno to peca. 24h dozvola 20km,tako da su se popisali sa cenom i na nasu miku alas, becmen, zabar i okolna jezera. Bistro!
    2 points
  2. Jbt Limare ti si cudo. Ovde svi idu na Zabar? jbt Zabar, tema je Pelagicevo ako imas sta PAMETNO da napises napisi ako nemas cuti brate.
    1 point
  3. Bata Krle sve najbolje!
    1 point
  4. Godinama sam pecao na flex i bio zadovoljan a zadnje 5 god nepecam jer je previse mekan za moj ukus i terene gde pecam Prosle i preprosle godine sam sinaps neon uzeo i dosta je mekan pa mu ta mekoca i utice da mi je veoma porozan a ovu sezonu sam uzeo proligic buldozer neon onaj u limenci i vec imam dva tri pecanja i meni je bolji i buldozer i izuzetno je jak vec sam kacio i kidao predveze a najlon ni da mrdne.na kraju sezone ce mo videti. Preferiram Krute najlone i to je stvar ukusa i potrebe shodno terenu....
    1 point
  5. To ti je radnja kod redze Kad ideš sa bežanije pored doma staraca pa predjes preko nadvožnjaka gde su dole cigani pa skreneš desno pa prva ili druga levo Preko puta škole Kod njega nema šta nema,1000hrana za priče i zajedno i odvojeno Možeš da uzmeš gotove hrane a možeš i sam da kombinuješ
    1 point
  6. U jednoj radnji-tesko. Ja to radim ovako:800gr tigera(odvojeno od svega),1. 5 kg kukuruza, 500gr konoplje, 1 kg hrane za kanarince, 2 kg secerca. Ambarac natapati 48h, par sati pred kuvanje dodati konoplju i pticiju hranu. Kuvati 1h i ostaviti poklopljeno u serpi barem 12h. Naknadno dodati (odmrznut) secerac.
    1 point
  7. Lepo zamisljena stvarcica ali treba da se doradi. Sto se tice izbacaja i leta sve je dobro. Ne otvara se pri zabacaju i treba malo vremena da se navikne na nju. Jedini i najveci problem je vracanje. Od 100 zabacaja 110 puta potone i muka ziva dok ne izadje gore. Postoje i tu neke cake ali i kad se malo zastane u motanju prilikom vracanja odma potone i kad nastavis motati udje dublje u vodu a nije plovna toliko da se izdigne na povrsinu i nastavis vracati po povrsini.
    1 point
  8. Neznam dali ovaj Berkley big game je isti kako onaj sto se prodaje u Ameriku,ali ako je kvalitet isti veoma dobar najlon.
    1 point
×
×
  • Create New...