Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/11/2019 in all areas

  1. Nisam bio tamo 2 godine. Neverovatno! Voda koju najviše volim, i koja mi je najviše pomogla u vreme najteže bolesti.Zato sam toliko vezan za nju. Posao, obaveze i dr. gluposti, i eto prodje toliko vreme. Što reče Srle, Al se spremaaaam!!! Maj je sigurno u opciji, pa ko bude tamo, neka svrati. Prepoznaćeme po tome što vaaaadim komadineeee. Uh, skromnost-vrlina :-)
    3 points
  2. E ovako malo sam se raspitao posto cu u narednom periodu da odem dole. Rezervacija je na 5dana minimum, ako neko planira kraci izlet moze direktno put jezera pa sta ima slobodno to peca. 24h dozvola 20km,tako da su se popisali sa cenom i na nasu miku alas, becmen, zabar i okolna jezera. Bistro!
    2 points
  3. Radnja u Žarkovu je na uglu Đorđa Tasića i Milana Jovanovića.Čini mi se da je adresa Đorđa Tasića 53
    2 points
  4. Moje iskustvo je drugacije... ribe verovatno ima manje ali je ne hrane pa se peca bolje nego ikad... nije da sam se nesto razvaljivao ali shodno ulozenom trudu super sam prolazio, iznenadjujuce dobro... bio sam skeptican ali sam vrlo prijatno iznenadjen... za kadice i od mene ogroman minus, muka je vratiti ribu u vodu, posebno krupniju
    1 point
  5. Jbt Limare ti si cudo. Ovde svi idu na Zabar? jbt Zabar, tema je Pelagicevo ako imas sta PAMETNO da napises napisi ako nemas cuti brate.
    1 point
  6. Necu komentarisati tvoje pisanje. Nema smisla.
    1 point
  7. Ako hoces da spremas kukuruz za mamcenje,mozes ovako...Predhodno opran kukuruz,koji je odstojao u vodi 48 sati(mozes i duze)...stavljas u tegle,one redovne velicine i punis ih do dve trecine zapremine...Ostatak nalivas cistom vodom,atraktorima,aromama,zasladjivacima...cime zelis da eksperimantises...tako da tecnost bude do vrha tegle,ali da ne prelije...i onda poklopac,ali zatvoris ovako momacki,naravno sve moras dobro da operes,teglu,poklopac...i onda slazes u vecu serpu,bili bi dobro da imas neku gde ces odprilike staviti toliko tegli da sve budu jedna uz drugu u krug i jedna u sredini npr... i nalijes serpu vodom.Kuvas na tihoj vatri,da se polako zagreva cisto zbog stakla...Treba dugo da se kuva,pa i par sati...Nema bojazni da ce tegla da pukne ili bilo sta drugo zbog bubrenja i kuvanja kukuruza,jer si napravio kompenzaciju manjom kolicinom kukuruza u odnosu na zapreminu tegle da bi mogao da upija u sebe i da raste...Ovako kuvano zrno bude vise okruglo,nego klasicnog oblika i dosta vece u odnosu na svoju (suvu) velicinu...Kad je gotovo ostavi da se ohladi sve pa tek onda vadi iz serpe...Vakum je stvoren,nema sta da se pokvari,ako je sve predhodno bilo cisto,imas kukuruz koji je u atraktorima,a kombinacija sa aromatizovanjem koliko hoces...
    1 point
×
×
  • Create New...