Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/14/2019 in all areas

  1. Upecao si 17 riba i mislis da fali ribe i da treba da se poribi? ...iskrivili su nam se ciljevi... ne moze uvek i svako da upeca 20 riba za dan, gde je tu bilo kakva smisao i draz... ne moze u februaru da se peca ko u avgustu i na osnovu toga da se prica da nema ribe... i ta takmicenja ne pecaju samo znalci i profesionalci, otuda i takvi rezultati... uginule ribe ima na svim jezerima to je cinjenica... ima ribe, vise nego dovoljno. ...a naprotiv, platforme ne da nisu dobre nego ih nema, rupe na sve strane noge da izlomis! Uzas!
    3 points
  2. Da napisem par reci o Vrlo zanimljivom takmicenju-druzenju. Prvo da se zahvalim svima koji su ucestvovali po jako losem vremenu,Petak kisa ceo dan pri vrlo niskoj temperaturi i vetru je dosta otezavala pecanje,voda u jezeru je bila toplija od temp vazduha. Riba je logicno losije radila zbog promene vremena i drasticnom padu temp vode,i pored toga upecalo se skoro 1t ribe. Cestitam ekipama u plasmanu ,ekipa Maxi baits je ribom u bukvalno zadnjim sekundama takmicenja izborila mesto u plasmanu! Sve u svemu lepo druzenje sa dobrim ljudima!
    2 points
  3. Ove godine dva pecanja tamo.Jedno sredinom februara na poziciji 18 uz lepo vreme samo tri ribe sam uspeo da iščačkam.Preksinoc tj 11.04.sam otpecao samo noc na poziciji br 7 I prosao po meni vise nego dobro s*obzirom da vlada misljenje da je Becmen propao sa ribljim fondom.Vrlo tesko pecanje jer je celu noc padala kisa uz bocni vetar.18 poteza I 17 izvadjenih riba. E sad da se ne pomisli da je neko kurobecanje,a nije,nego samo bih da prodiskutujemo na temu ribljeg fonda.Na pretproslom takmicenju,otvaranju,su vadili mrtvu ribu sa spotova slucajno zakacenu.Dva dana pre mog pecanja su izvadili 10-ak uginulih riba a od tog bar jednog kapitalnog.Za tu noc mog pecanja sam video dve sitnije mrtve ribe.Kazu iskusniji da je to normalno u ovom periodu.Voda ima bas neku bolesnu boju ali po izbacivanju ribe ne bi se reklo da je ima malo.Šta znam? Inace,meni se Becmen bas dopada bez obzira sto na Fazaneriji provodim mozda vise vremena.Zao mi je da propadne jer ima sve uslove da bude voda za uzivanje.Msm I ovako je ali se mnogi zale na riblji fond.Moje misljenje je da na slobodnom pecanju cak I prosecan ribolovac moze da se napeca.Pri cemu mislim da je I 10-ak riba lepo pecanje. Drugi par rukava je takmicenje.Zaista se na takmicenju uhvati manji broj riba nego sto se eventualno ocekuje I ja nemam odgovor na to pitanje.Realno je I evidentno da je potrebno jedno bas dobro poribljavanje.Licno mislim da bez 5-10 tona netreba razgovarati.Ali pored toga I malo da se poradi I na kvalitetu vode.Sve ostalo manje-vise.Dobro osvetljenje,suncobrani kakvi-takvi,nije blato ni uz put ni u boxovima,platforme kakve-takve mada ima I urušenih ...
    1 point
×
×
  • Create New...