Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/24/2019 in all areas

  1. Kupio sam i ja u medjuvremenu. Ima samo jednu manu. Ne cujem bazu iz kreveta ???? Toliko dobro spavam u njemu, da vam ne mogu opisati. I ustajem odmoran, ne onako 'pokrjan'. Svaka preporuka.
    1 point
  2. Ja imam Mg Big light iz prosle godine, pre toga sam imao daiwa infitity (prvi-stari model), MG Light krevet je veoma velik (wide boy) a ima samo 7.8kg, i potpuno je ravan. Ja sam iz pocetka dodao i presovani sundjer od 4cm gde je "fleece" material i koji uvek ostaje u krevet zajedno sa vrecom, i slobodno mogu da kazem da sad ne bi menjao ni za koju firmu nezavisno od cene. Najbloje noci spavanja od kad sam poceo da pecam. Material tekstila "mozda" nije na nivou kao kod daiwe naprimer, i to bi mi bila jedina briga za trajnost za velike momke...! Mene ce sigurno trajati godinama i ne bi se razamislio ni sekundu da kupim drugi ako mi se ikad pojavi potreba za nov krevet.
    1 point
  3. Prijavljene ekipe CT Moharac Srb CT Vukovi Hr CT Vodene Lisice CG CT Rankulja Hr Karlo Glušac CT Prijatelji Srb,Hr,Slo,Cg CT ExYucarp Srb CT Povratak otpisanih Hr CT Dulphine Baits Hr CT Vrba Hr CT Karamba Hr CT Burazeri Hr CT Savski Maderfuckeri (TomislavDikanić) Hr CT DOT Spod CS Srb CT Arena Srb CT Bambi Master Srb
    1 point
×
×
  • Create New...