Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/14/2019 in all areas

  1. [url=/uploads/imgs/pre_1573589626__70348611_2660208397333595_3039370097056546816_n.jpg][/url
    2 points
  2. Pecali smo na jezeru od četvrtka do nedelje na pozicijama 5 i 6 nas trojica, kolega DucicM, moj drug Igor i moja malenkost uz to što smo jednu noć imali u gostima Nevena aka DexterLab, bilo je fenomenalno . Ovo je drugi put ove godine da sam bio na jezeru i ne mogu da nađem reči kojima bih mogao da opišem utiske koji ostaju posle boravka na ovakvoj vodi. Skratiću ih samo u to da je ovo postala moja omiljena komercijalna voda(posle samo dva odlaska) i da sigurno neko vreme neću ići ni na jednu drugu nego ću svaki slobodan trenutak koristiti da lovim tamo. Jezero je prelepo, duboko, bistro, minimalno uređeno, okolina prelepa, ima sve što jedan ribolovac može da poželi. Ono što je meni najvažnije je NEMA WiFi, nema skoro ni signal za mobilni, nema struju... i sve te stvari koje odvlače pažnje nego čovek kad boravi tamo može da se prepusti ribolovu i druženju sa prijateljima i potpuno isključi iz svakodnevnice. Svaka pozicija je prelepa na svoj način i daje drugačije mogućnosti od neke druge. Ribe su prelepe i borbene, borbenije nego bilo gde drugde. Mene oduševljavaju dubine, letos sam imao štap zaklipovan na 32m zabačaj koji je bio u 7.5m dubine i koji mi je davao lepe ribe!!! Ono što je meni važno je da jezero nije neka ravna tepsija na koju se samo baca i vadi nego mora malo da se uključi mozak i da se radi markerom kako bi se našli prelazi i sprudovi sa kojih riba uzima. Nekoliko pozicija poseduje kućice koje su fantastično uređene, sa udobnim krevetima i pećima na drva unutra koje mogu da se lože po želji, što daje još jedan dodatni ugođaj svemu navedenom. Domaćin Edo je izuzetno ljubazan i sve može da se dogovori sa njim a cena je i više nego prihvatljiva. U odnosu na ostatak jezera lovili smo sasvim solidno i na kraju imali nešto više od 35 udaraca sa prosekom ribe debelo preko 10kg što je fenomenalno za ovo doba godine. Sve ribe su borbene kao lavovi, udarci su siloviti a drilovi brutalni. Postaviću neke slike ulova da pokušam da dočaram šta čeka onoga ko odluči da poseti ovu fenomenalnu lokaciju!!!
    2 points
  3. Hvala. Najveće pohvale idu za najmlađeg člana naše posade koji je na ovoj kampanji uspeo čak četri puta da obori svoj PB
    1 point
  4. Jako lepe ribe. Svaka čast Kiki
    1 point
  5. Velicina jezera oko 5 hektara, dubine od 1m pa do nekih 12 -13 m na poziciji 4, mada do te rupe ne mozes vise jer ima sajla razvucena i ta rupa ostaje desno od pozicije. Na tri pozicije imas drvene kucice (poz 1, 5 i , ali se moze iznajmiti samo ona na 5ci jer je samo ona u vlasnistvu covjeka koji drzi koncesiju na jezeru. Za ispecat se fino jezero, prosjek tezine negdje oko 8 kg, ali ima i ovih preko 10kg podosta, riba preko 20 kg ima jedno 5 komada i to je to, ali ce ti i ove ispod dati sasvim sigurno lijep ugodjaj jer su borbene. Ima nekoliko pozicija sa debelim i nesredjenim zakackama (poz 4, 8, 10, 11) pa je teze pecati na njima. Daljine na kojima se peca su od 20m do nekih 100 m na poziciji broj 9, koja je ujedno i jedina pozicija sa takvom mogucnoscu, ostale su do 70ak m u prosjeku. Laganica pecanje kad je zabacivanje u pitanju. Voda cista, raka ima, skoljke vece, a na pojedinim pozicijama (ispred 5, 6, 7, 9 i 10) jako zanimljiva konfiguracija tla sa raznim prelazima na dnu, pogotovo pozicija broj 6 gdje imas raspon dubine od nekih 1,5m ispred samih nogu pa kako ides prema dubini imas dva lijepa prelaza sa 3 m na 1m pa poslije toga ulazak u kanal od 4,2m pa opet sprud na oko 3m i onda dubina na nekih 5,8m.
    1 point
×
×
  • Create New...