Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/10/2020 in all areas

  1. Tako je Dragane,punih 11 godina se druzimo na forumu,nazalost forum polako umire. Posecenost je i dalje dobra (puno je ne registrivanih posetilaca u toku dana koji iscitavaju teme) ali se slabo-nikako ne pise. Svako od nas je po nesto nauccio na ovom forumu,pokupio neku korisnu informaciju,savet... mnogi i dalje uce iscitavajuci ‘stare’ teme. Prednost foruma je upravo u tome u razmeni misljenja iskustava i tome sto se teme mogu citati evo i posle 11god sto nije slucaj sa ostalom drustvenim mrezama gde teme i rasprave za par dana odlaze u zaborav. Mnogi od nas su stekli lepa poznanstva i prijateljstva na ovom mas forumu i greota bi bila da ovo sve sto smo gradili tolike god svi zajedno propadne. Voleo bih kada bi se zapocela rasprava na temu kako da vratimo forum na nivo od pre npr 4-5 godina.
    7 points
  2. 1.Ct Vip - Beograd - Srbija - Čamac 2.Ct Žarkovo tim 1 - Beograd - Srbija - Čamac 3.Ct Žarkovo tim 2 - Beograd - Srbija - Čamac 4.Ct Vodene Lisice tim 1- Podgorica - Crna Gora - Čamac 5.Ct Vodene Lisice tim 2 - Podgorica - Crna Gora - Čamac 6.Ct Ico Baits - Skoplje - Makedonija- Čamac 7.Ct Power Crew - Novi Sad - Srbija - Čamac 8.Ct Beli Bager - Banatski Karlovac - Srbija 9.CT Carp pro- Budva - Crna Gora 10.CT Modest - Podgorica - Crna Gora 11.Ct Family carp team - Makedonija - Čamac 12.
    2 points
  3. https://postimg.cc/gallery/2pjo5r1ze/ Dragi prijatrlji kako tradicija nalaže došlo je vreme da vam predstavimo našeg novog borca.Reč je o Ognjenu Žužiću (7) iz Zrenjanina. Usled komplikacija na porođaju, Ognjenu je do danas dijagnostifikovano preko 25 dijagnoza, a neke od njih su cerebralna paraliza, epilepsija, smanjena funkcija štitne žlezde, mešoviti specifični poremećaji razvoja, heterohromija irisa od koje boluje svega 1% populacije... Ognjen se još uvek leči na Institutu za majku i dete, ne sedi, ne hoda, ne govori, a napade nema duži vremenski period, potom ima seriju trzaja tokom nekoliko dana nakon kojih se javlja oduzetost koja traje par minuta, zatim nastupa period od više nedelja bez napada. Kada je uznemiren grize nadlaktice, ima nevoljne pokrete, upadljivo nevoljno drhtanje celog tela... Olakšajmo Ognjenu detinjstvo tako što ćemo prikupiti sredstva za dalju dijagnostiku, medikamente, terapije, rehabilitacije u banjskim uslovima... Vidimo se V Internacionalno Humanitarnom Carp Cupu Srbije (IHCCS) OD 17- 20 Septembra na jezeru Kraljevac u Deliblatu
    1 point
  4. V Internacionalni Humanitarni Šaranski Kup Srbije. Jezero Kraljevac - Deliblato Od 17 - 20.09.2020. Kotizacija minimum 6,000rsd -50 eura (ko je u mogućnosti može i više da uplati) PRAVILNIK: 1.Ekipa se sastoji od 2-5 članova i svi imaju pravo pecanja(žene i deca se ne računaju) 2.Peca se po sistemu 1 štap 1 udica,mamac je montiran na dlaci. 3.Peca se na 6 štapova. 4.Hranjenje je dozvoljeno svim vrstama zrnevlja boila,peleta,praškaste hrane. 5.Zrnevlje mora biti kuvano. 6.Dozvoljen mleveni tajger 7.Dozvoljena upotreba markera maksimum 2 po ekipi. 8.Dozvoljeno korišćenje veštačkih mamaca u vidu gumenog kukuruza,tigrovog oraha) 9.Dozvoljen ZIG-RIG 10.Dozvoljena je upotreba čamaca sa elektricnom pentom. 11.Obavezna upotreba prsluka pri svakom ulasku u čamac. 12.Hranjenje je dozvoljeno razvlačenjem iz čamca. 13.Vadjenje ribe je dozvoljeno iz čamca. 14.Dozvoljena je upotreba sonara. 15.Hranjenje je dozvoljeno: katapultom,raketom,kobrom,lopatom i pva materijalima(mrežica,traka,konac,tuba) 16.Hranjenje je dozvoljeno non-stop 17.Razvlacenje sistema,hranjenje i vadjenje ribe iz čamca je dozvoljeno non-stop 18.Ekipa koja nema čamac može ga iznajmiti na jezeru.Cena za 24h je 400rsd.(Aleksandar 0658173289)potrebno ranije kontaktirati 19.Broj čamaca na jezeru je ograničen na 25kom. 20.Svaka ekipa mora da ima kadicu ili dušek za ribu. 21.Ekipa mora imati minimum 8 sakova 22.Zabranjeno vredjanje sudija. 23.Količina hrane za ribolov neograničena. 24.Zabranjeno naknadno unošenje hrane.Crveni karton 25.Dozvoljena upotreba paste. 26.Zabranjena upotreba hranilica i živih mamaca CRVENI KARTON 27.Svaka ekipa mora imati zastitni prsluk za vodu.ukoliko neko ne želi da stavi prsluk kada uluzi u čamac,to radi na sopstvenu odgovornost.Organizatori se oslobadjaju svake odgovornosti. Satnica Četvrtak 17.9 Skup i prijava ekipa do 9:00 u prostorijama USR Deliblatsko jezero 10:00 Izvlacenje redosleda izvlačenja i izvlačenje pozicija 12:00 Početak Druženja Nedelja 20.9 12:00 Kraj druženja 13:00 Proglašenje plasmana i dodela robnih sponzorskih nagrada
    1 point
  5. https://i.postimg.cc/WpW5Y3wC/FB-IMG-1583855902093.jpg
    1 point
  6. Da vam kaže Stari vuk kako... Tebi se pod kod ivica stranica šatora preklapa na zemlji sa pvc trakom na kraju šatorskog platna. I tu ti se izmedju nalazi čičak celim obodom ili na određenim delovima. To te zeza kod postavljanja, i više vremena provedeš podešavajući čičak na čičak nego što svu opremu raspakuješ. Traker MKII je to rešio sa simetrično postavljenim alkama na podu i stranicama, te se zatezanjem stranica istovremeno namešta i pod. I to je lepo rešenje. Oni čak i nemaju čičak između, jer se zaista lepo složi pod do ivice platna i po neravnom terenu, ali ipak ode malo vremena. Drugi je problem kad se namestiš u prirodi na mravinjak, što je čest slučaj, oni prodju onako vredni između tog spoja i mogu napraviti problem, a bogami prođe i ostala gamad. To je posebno osetljivi problem ako si jedva nagovorio devojku ili suprugu na to kampovanje, a još veći problem je za švalerku ????. Još jedan problem je biti 7 dana po kiši na zemlji, pri čemu blato prolazi između PVC kao od šale, ili voda, i onda je unutra sve mokro itd... Rešenje: Na mom šatoru Nash Double top extreme je elegantno rešeno tako što se potpuno hermetična kapsula sa podom i mrežom napred podiže zajedno sa šatorom (za koji je povezana gumenom trakom i alkicama) i apsolutno ne razmišljam o podu, hermetičnosti i vodi ili blatu ispod. Drugo rešenje, za koje se interesuješ je prosto, ali te košta pivo, pa valjda se negde sretnemo, a to je: Na platno šatora (ne onaj deo sa PVC koji se poleže na zemlju) na jedno 5 cm (manje više) od ivice (zemlje) sa unutrašnje strane platna našiješ jedan deo rajfešlusa čitavim obodom od ivice do druge ivice vrata. Drugi deo rajfešlusa našiješ na ivicu poda. Pod zatvaraš za platno šatora sa unutrašnje strane šatora. Na taj način ti se izgled šatora spolja ne menja osim što vidiš jedan bod konca na 5 cm od ivice platna. Vrata ne možeš. Ali za vrata je rešenje da staviš čičak na 5 cm iznutra odozdo pa čičak na pod ispod, I onda ga prisloniš na vrata na čičak. Tako ti je šator hermetičan. Time ti je I rajfešlujs zaštićen od prlja ja, blata itd... jer je kompletno unutar šatora. Jedino... Nisam siguran da ti trenutni kroj tvog poda ovo omogućava, jer treba biti veći po obodu za tih oko 5 cm. To rešiš, uzmeš PVC platno pa po starom krojiš veće... Nadam se da sam zaslužio pivo ????
    1 point
  7. Zima nas drug Srele je nazalost preminuo,tako da....
    1 point
×
×
  • Create New...