Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/06/2020 in all areas

  1. Šta god kući da radiš dobićeš na kraju neko brašno . Međutim ako bilo gde u postupku prerade omaneš i malo duže ostaviš izloženo visokoj temperaturi ili pritisku ili previše dehidriraš , svakako ćeš dobiti brašno ali si ubio sve vredno u njemu. Ako uspeš da uskladiš sve onda možeš reći da si uspeo da proizvedeš sebi par grama kvalitetnog livera.
    2 points
  2. Moj drug bosanac ruma je hteo samo da se nasali za shimano.. Video sam da se pravi samo 12ft 3.25lb uzeo sam ih na slepo jer mi se jako svideo na oko sutra treba da stignu. U sustini meni i treba malo kruci stap, tako da se nadam da ce biti to sto mi je potrebno. Hvala na odgovoru ????????????
    1 point
  3. Posedujem 6 kom greys apex 10ft 3lb za ribolov na tamisu,uparario sam ih sa daiwa emblem x 5000t,jednom recju uzivanje pecati sa njima.......
    1 point
  4. Ja znam da Shimano NE proizvodi biciklove, ali zato proizvode vrhunske komponente za biciklove. Pa me ni ne cudi sto nisi cuo za pomenuti model stapa. Sto se stapa tice, stap je naslednik Velocitya, malo je vrh meksi u odnosu na Velocity, sto je svakako prednost. Lep stap, lepi detalji, blank zilav i jak, moze lepo da se potegne. Konkretno taj model nemam, a mislim da ni ne prave 12ft 3.5lb, 3,25lb je najjaci od 12ft. Ja imam 11ft 2.75lb i prezadovoljan sam.
    1 point
  5. https://www.youtube.com/watch?v=-7J7G77DqxA
    1 point
  6. A nije da se 6 meseci samo kukalo. Stvarno su ljudi iz USR „Šaran“ Čonoplja zakucali na mnoga vrata, ali već sam gore napisao kako je i šta je. S obzirom da nisam jedini iz USR „Šaran“ Čonoplja na ovom forumu, mogle bi i druge kolege koje su svakodnevno na jezeru i prate situaciju, da iznesu dokle se stiglo sa realizacijom dogovora sa jednog od sastanaka upravnog odbora (poslednji na kojem sam bio), a u vezi sa proračunima o lokaciji i kapacitetu bunara. Ako ništa, zovem danas predsednika udruženja pa vas sve zainteresovane obaveštavam. Vlado, skroz si upravu da bez jasne ideje ne možemo ništa učiniti.
    1 point
  7. Jedan od boljih koje sam pogledao u poslednje vreme, a da nije Terry Hearn https://www.youtube.com/watch?v=fmIvQ5RWAf4
    1 point
×
×
  • Create New...