Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/16/2020 in all areas

  1. Moze big snooze. Probao sam drugarovu na svom krevetu, posto sam razmisljao da je kupim. Mene je privukla cena od 8000 rsd. Alternativa je bila carp pro, ali je odluka pala na mg. Kupio sam sam i mg stolicu u istom talasu nabavke, tako da je to reseno... Uspesno
    1 point
  2. Drage kolege cekali smo do zadnjeg momenta ne bi li se nesto promenilo ali nazalost Exyucarp Otvaranje sezone se odlaze do daljnjeg. Kada ova situacija prodje pokusacemo da se dogovorimo za novi termin. Bicete na vreme obavesteni. Jako mi je zao, po ekipama koje su bile prijavljene bilo bi to jedno od boljih okupljanja sa puno smeha i dobrog druzenja. Ali da smo zdravo bice prilike za nova druzenja. Uzdravlje i vidimo se!
    1 point
  3. Sasvim dobro resenje, koje se uklapa u 40% gore navedenog budzeta je MG-ov (autosportov) krevet. Uvek ga hvalim. Pre svega privukao me je cenom. Lezaj se moze podesiti na 180° (potpuno ravan), koristio sam ga i kao stolicu (90°), ima 6 nogica, jedino sto se presvlaka ne skida. Sirok je 80 cm. Spavao vise puta u njemu po 7 sati. Sasvim komforno.Nije se nigde rasklimao, nista nije ispalo, prezubilo se ili pocepalo. Imam 105 kg, ako je i taj podatak od koristi ????
    1 point
  4. imam ja gomilu tih novina,ako imam te koji ti nedostaju poklonicu ti ih
    1 point
×
×
  • Create New...