Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/03/2022 in all areas

  1. Ovde je i Borisov početak
    4 points
  2. Rasprava na ovu temu je odlicna ali samo dok se uvazava tudje misljenje i dok nema vredjanja. Moje misljenje je da na divljoj vodi kada to zakon dozvoljava ribolovac moze i treba da ponese kuci jedan primerak ribe (do 5kg) lupam par puta godisnje za licnu upotrebu, ali odnosenje sarana od 35 kg kuci je cista glupost i kur.enje ribolovca kao sto sam vec napisao da vidi “SELO” . Ja stvarno ne verujem da je kvalitet mesa tog sarana na nekom nivou jer je to riba koja je stara mozda 15-20 i vise godina. Steta koja je napravljena odnosenjem te ribe je bas velika. Zadatk svih nas je da probudimo svest sto vecem broju ribolovaca da je neophodno pustiti ribu nazad da bi imali sta da pecamo sutra i mi i nasa deca. A logika ako ga ne odnesem ja odnece ga mrezaros po meni nije na mestu.
    4 points
  3. Kako red nalaže, pozdrav svima, zovem se Dejan, iz Beograda, nadam se dobroj komunikaciji na forumu, hvala adminu za prijem
    1 point
  4. Kakva je to voda, steta sto je nepristupacna a mozda je i bolje sto je tako! Svaka cast derani prelepe ribe i pravo divlje pecanje.
    1 point
×
×
  • Create New...