Jump to content

ct slamcice 1

Registrovani Član
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ct slamcice 1

  1. E, pa gospodo sarandzije, izgleda da imamo trenutni rekord naseg malog jezera... :D

     

    Dolijao je sarko od 15.2kg!

     

    Ali da krenemo redom.

     

    Ekipa ENRG u krnjem sastavu je jos jednom (ali po ko zna koji put) napravila dar - mar na fazaneriji.

     

    Momcima bilo dosadno, pa su resili da u subotu 19.6. dodju da se pripremaju za pecanje narednog dana. Postujuci pravila jezera nisu pecali noc, ali su nahranili mesto i dobro se naspavali do narednog jutra.

     

    Startovali su oko 5h u nedelju ujutro (mada nocni cuvar kaze da su poceli malo ranije :D ) i Boga mi, pecali: do 17.30 popodne izvadili su ravno 55 komada, prosecne tezine oko 5kg. I kao dokaz tvrdnji da najlepse, najbolje a i najteze dolazi na kraju, evo par fotki naseg naj naj naj sarka:

     

    http://s1.postimage.org/Q88wS.jpg

     

    http://s1.postimage.org/Q8dw9.jpg

     

    Posle malo zahtevnije borbe, sarko je pristao da na kratko bude izvadjen iz vode. Vaga je rekla 15.2kg i ta mera se smatra trenutnim rekordom jezera.

     

    Pitali smo za mamac, na sta je Slavko (na fotografiji) seretski odgovorio da je u pitanju bila boila, i to sopstvene izrade.

     

    E sad, kada smo konsultovali starije saranolovce iz naseg kraja, ljudi su se kleli da "tol'ka riba" moze da dodje samo na glistu! :lol:

     

    Naravno, sala je u pitanju. Ekipi ENRG i Slavku sve cestitke za ulov i jedino mi je zao sto dosadna kisa nije dozvolila da napravimo set kvalitetnijih fotografija.

     

    P.S.

    Sto se takmicenja tice, ukoliko kisa ne prestane, molio bih sve prijavljene ekipe da ponesu gumene camce, bez pente. Ne, ne planiramo da dozvolimo razvlacenje, vec ce vam camci trebati da dodjete do mesta za pecanje ... :D

     

    Ali prognoza nam za sada ide na ruku ....

    A necete da se pohvalite ulovom ekipe DDR( 7 jun)?

    P.S Zao mi je sto imate problema sa vodom i sto je takmicenje odlozeno.

  2. kada sam oformio ekupu sa još dva ortaka nismo mogli da se setimo nekog imena, dogovorili smo da svako kaže po jedno pa da izvlačimo kako će mo da se zovemo. Ali ortak koji je trebao da jednu slamčicu skrati to nije uradio tako da smo svi imali iste, onako zbunjen ja sam rekao da bi najbolje bilo da smo dali ime Slamčica jer smo i ovako izvlačili ime i oni su se složili. Od tada za sve što radimo (vezano za pecanje i takmičenje :D ) izvlačimo slamčicu.

     

    Ko je oformio ekipu??????? :o

×
×
  • Create New...