aqvacarp Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 Problem je sledeci , idikatori su na dodir lepljivi posle godinu i po dana koriscenja i to mi se desava vec drugi put.ko da su potopljeni u med . Nema kojom hemijom nisam probao da skinem to lepljivo ali ne uspeva . Ako neko ima resenje molio bih ga da ga podeli , unapred zahvalan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 koji su ti indikatori Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 Evo kako resavaju problem sa lepljivom plasikom u kolima. https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/34800-fiat-stilo-lepljiv-enterijer/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Isti problem i kod mene ,u pitanju su Carp Ac. Pulsar signalizatori,pretpostaljam da je razlog sunce i kisa.Pogotovo sunce.Moji imaju 4 godine i tek je ove sezone poceo da se lepi i da onako noktom mogu ogrebati po povrsini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skale Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Ja sam taj problem kod mojih starih Kormorana rešio sa razređivačem za farbu, prvo sam probao sa medicinskim alkoholom ali je on bio slab. To lepljivo je ustvari rastopljena zaštita sa površine signalizatora. Razređivačem skroz skineš tu zaštitu i ostane gola plastika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Mozes da probas i za zutim axelom . Skida sve zivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mijat Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 @rudy da nisu u pitanju carp academy sensor a ne pulsar? kod sensora postoji problem sa plastikom (gumom) posle par godina, pulsar je čista plastika Link to comment Share on other sites More sharing options...
caki Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Panol pasta za pranje ruku ona najobicnija crvena i ribaca cetka , skine sve do plastike ja licno radio kod mene na FOX-u NX , PROVERENO RADI Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 @rudy da nisu u pitanju carp academy sensor a ne pulsar? kod sensora postoji problem sa plastikom (gumom) posle par godina, pulsar je čista plastikaNije,bas je Pulsar u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totalcarp Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 Nitro razredjivac, posle WD40 i sija se kao nov! Radio sam na svojim E-sentinel signalizatorima (isti kao pomenuti Pulsar) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqvacarp Posted July 19, 2016 Author Share Posted July 19, 2016 U pitanju je carp academy sensor wdx , i probao sam vecinu tih sredstava ( nitro razredjivac , aceton , alkohol ) i ne pomaze . Ima jos par nacina ( panol pasta i zuti axel ) i ako neki resi problem javljam da ubuduce necije probleme . Hvala na savetima . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqvacarp Posted July 28, 2016 Author Share Posted July 28, 2016 Resio sam problem sa FROSCH mineral cleaning crem , neko sredstvo za ciscenje , postavio bih sliku ali mi nikakao neuspeva . Uglavnom sloj koji je bio lepljiv se skinuo ali su ostali tragovi grebanja posto nesto ima u sredstvu kao neke grudvice i izbrisalo se ko je proizvodjac i oznake ali glavno je da sad ponovo sve radi i nelepi se . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts