leskovcanin Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Ima li neko iskustva sa ovom stolicom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Nosivost: 130 kgMekan naslon za glavuPodesiv naslonTežina: 4,7 kgPovršina sjedala: 47 x 42 cmPovršina naslona: 47 x 47 cmDruze ako trazis stolicu za sebe , mislim da ovo nije bas za tebe. Po meni najvaznije kod udobne stolice je povrsina naslonaKako ces sedeti nekoliko dana na stolici sa visinom naslona od 47sm, ode glavaLicno moje misljenje, od coveka koji je patio sa slicnim stolicamaPS. prosetajte jedan vikend do mene, videcete lepih stvarcica Link to comment Share on other sites More sharing options...
leskovcanin Posted August 4, 2016 Author Share Posted August 4, 2016 vaso tako sam i mislio da je mali naslon, ciljajm ovakav oblik stolice koja nije klasicna saranska kao recimo cocoon koju sam imao i posle par meseci sedenja se napravila kao gnezdo se udubila a i niska je, kad izvucem nogice onda pocinje onaj aluminijum da se pravi u bananu. Sto se tice dolazenja za bugarsku nije problem to je cak i najbolja varijanta, da se vidi sta ima pa da tamo nesto pazarimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Znas da ste uvek dobrodosliPS. jos uvek cekam taj leskovacki kajmak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts