Exquis Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Kakav je efekat kada bi se pomesale boile ili kukuruz sa razlicitim aromama, npr. jagoda i vanila ili cak sa ralicitim bazama vocni sa mesnim, tuti-fruti i skoljka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopLine Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 U dosta slucajeva se bas to pokazalo efikasno i lovno. Imao sam situacije kad nije hteo uopste cistu boilu, pa sam kombinovao voce i meso i na to sam ga dobijao. A i proizvodjaci mesaju arome kad prave boile, pa imas kombinaciju jagoda-riba, banana-riba, plum-shellfish i slicno. To pricam za komercijalnu proizvodnju, a u kucnoj varijanti mozes da napravis i kombinaciju vise aroma, ali to pod uslovom da znas sta radis, jer mozas da napravis i kontra efekat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exquis Posted August 26, 2016 Author Share Posted August 26, 2016 I kada se stavljaju dve boile jel je bolje da se stave dve cele ili da se preseku pa da se stave obrnuto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopLine Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Tu vec mozes da se igras koliko hoces, mozes i dve cele, mozes i secene obrnute, a mozes i normalno da ih spojis, mozes i po malo da ih seces pa da napravis osmicu, mozes da kombinujes vecu i manju, mozes da kombinujes boilu i kukuruz...... Sve je dozvoljeno, ali obicno prvo kreces sa favoritima-cistim boilama, pa ako ne ide, onda promenis pa vidis sta se desava, e onda pocnes da kombinujes i na sta se pokaze dobro, to je to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exquis Posted August 27, 2016 Author Share Posted August 27, 2016 Inace skoro sam poceo sam da cekam sarana na bas divljoj vodi, zapadna morava. Za sada nemam nikajvih favorita medju mamcima jer imam svega par izlazaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts