vladaBG Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 U ukuse se ne treba mesati,ali objasni mi kakvo ti zadovoljstvo pricinjava da sam pecas?A niko nije rekao da je neko takmicenje za lovu,al neka vrsta takmicenja jeste,tako da ne vidim sta sam lose nabrojao nego slika sa ribom i tezinom(osnovni podaci).U suprotnom dovoljna je samo i recenica"Ja sam tog i tog dana,na tom i tom mestu upecao sarana od 100 kg"...:-)nema bolje stvari nego ici sam na pecanje! OK je zajebancija sa drustvom i to, ali kad si sam mozes da se posvetis ribolovu 100% i da iz njega izvuces ono najbolje! Ali kao sto i sam kazes u ukuse se ne treba mesati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 U ukuse se ne treba mesati,ali objasni mi kakvo ti zadovoljstvo pricinjava da sam pecas?A niko nije rekao da je neko takmicenje za lovu,al neka vrsta takmicenja jeste,tako da ne vidim sta sam lose nabrojao nego slika sa ribom i tezinom(osnovni podaci).U suprotnom dovoljna je samo i recenica"Ja sam tog i tog dana,na tom i tom mestu upecao sarana od 100 kg"...:-)Upravo tako o ukusima ne treba raspravljati. Volim i ja da pecam u drustvu vise ljudi pa picence mezence.... ali NAJBOLJE(najozbiljnije) pecam sam! Jbes ti ribolovca koji ce da slaze kilazu ribe,time laze samo sebe ne mene! Ako ce da se laze onda za sve postoji nacin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 nema bolje stvari nego ici sam na pecanje! OK je zajebancija sa drustvom i to, ali kad si sam mozes da se posvetis ribolovu 100% i da iz njega izvuces ono najbolje! Ali kao sto i sam kazes u ukuse se ne treba mesati. Slazem se Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 ja nikad ne idem sam na pecanje,to samo izgleda kad neko pogleda sa strane,posto on ne vidi moje drugare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts