dejanlana81 Posted September 8, 2016 Share Posted September 8, 2016 Pozdrav .Jel bi mogao neko da mi da neki savet,dvoumim se sta uzeti od ovih dveju masinica. cene su tu priblizne, malo mi ozbiljnije deluje Dam ,al ga nisam imao u ruci,ovu sam probao u radnji i svidela mi se na prvi pogled ,mozda malo ima vise na sebi onaj kineski akcenat ,al sve su sad na isti fazon,hvala.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedja Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 Veruj da neces pogresiti sa Axeonom. Za novije modele Dam-a ne znam nista da ti kazem, ali Axeon koristim sa uzivanjem. Mislim da za te pare nema konkurenciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hari Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 ja sam pre za okumu, imao je drugar damove pa ih je prodao nesto mu se nisu bas svidele, a ovaj drugi pecqa na okume i nece da ih menja Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 dam je jaci i bolje namata najlon jer ima slow oscilaciju,al tezak do bola.axeonica je provjerena stvar . sve zavisi sta trazis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ike023 Posted October 6, 2016 Share Posted October 6, 2016 Ima cale tu dam masinicu 2 godine mislim i dobro se pokazala, lepo radi, i ima jako fin dril. mogu ti slikati velicinu spulne u odnosu na okumu pa poslati na fejs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novak Posted October 8, 2016 Share Posted October 8, 2016 Po meni dam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts