Tonac Posted September 14, 2016 Share Posted September 14, 2016 Pecam na Dunavu i imam bar 2 km pesaka do mesta, znaci kolima mu ne mogu prici ... Kako stoje stvari sa stolicama, trebala bi mi jedna da je lagana a da je udobna , imam oko 100kg i visok sam 184 ako nekome to sta znaci. Cena nije toliko vazna koliko mi je vazno da nije teska konjina da placem noseci, jer ionako nosim dnevnu i spavacu sobu sa sobom u ribolov. Hvala drugari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan zarkov Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 I ja sam imao iste kriterijume kada sam trebao stolicu da kupim . Sasvim slucajno mi je naletela ova http://unipartautostore.com/camp-4-snobby-camping-chair.html . Iznenadjujuce je kvalitetna ,jaka i udobna . konstrukcija je znatno jaca od onih kineskih i od onih sto se prodaju u jysk-u. ima tri polozaja sedenja, moze se i nastelovati pod uglom oko 150 ° . Jednom sam spavao 10 sati . kada zavrsis pecanje,spakujes je u futrolu,futrolu na ledja i napred. jako kompaktna stvarcica. jedini problem je taj sto se ne moze prilagoditi bas svakom terenu,jer nema teleskopske nogice . inace,imam 103 kg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojankingcarp Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 Pecam na Dunavu i imam bar 2 km pesaka do mesta, znaci kolima mu ne mogu prici ... Kako stoje stvari sa stolicama, trebala bi mi jedna da je lagana a da je udobna , imam oko 100kg i visok sam 184 ako nekome to sta znaci. Cena nije toliko vazna koliko mi je vazno da nije teska konjina da placem noseci, jer ionako nosim dnevnu i spavacu sobu sa sobom u ribolov. Hvala drugari.Daiva infinity laka udobna moderna oko 130 jevreja cena. Izguglaj pa ces videti. Bistro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan zarkov Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 Bojane,jel bi ti nosio daiwu infinity 2 km peske ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 Daiwa Infinity je sve, samo nije laka...A Boga mi, ni preterano udobna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted September 15, 2016 Author Share Posted September 15, 2016 Ima li ko JRC Stealth X-Lite Recliner Chair ? Izgleda velika udobna a laka - nema ! A ove munje fox, nash, imaju li oni kakva resenja za nas "divljake" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 Pogledaj C line stolicu imao sam je laka udobna i jeftina Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivankole Posted September 16, 2016 Share Posted September 16, 2016 Ja imam fox warrior arm cheir i meni je ok! Mislim da nije teska i glomazna, ima jake drzace za ruke , jedino sto ne mozes bas da zalegnes u njoj! Visoka je sto mi je bitno jer imam muke sa kicmom i ustajanjem iz niskih stolica!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojankingcarp Posted September 16, 2016 Share Posted September 16, 2016 Bojane,jel bi ti nosio daiwu infinity 2 km peske ? Drugar je skoro uzeo i po meni je bas bas lagana i udobna je. Mi je ne nosimo vise od 15m od auta do platforme i to je to mozda meni tako deluje jbm li ga ako ima gde da pogleda mozda mu i odgovara. Ovo je nova serija nije ona stara kupljena je pre 4 meseca i stvarno je bas bas lagana a velika i komforna. E sad i flasu vode ako nosis 2km u jednom momentu ce ti postati teska za takvo pesacenje je onda najbolja neka planinarska koja ima svoju futrolu i okacis o grbacu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.carpersharper Posted September 16, 2016 Share Posted September 16, 2016 Ima Carp Pro cp-301 vrhunska stolica i jedna od naj udobnijih na trzistu. I lagana bas bas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.carpersharper Posted September 16, 2016 Share Posted September 16, 2016 https://www.google.rs/search?client=ms-android-lge&q=carp+pro+cp+301&spell=1&sa=X&ved=0ahUKEwjg9NrdxJPPAhUCGZoKHSqqC6UQBQgVKAA&biw=360&bih=511&dpr=3#imgrc=ZjeX_KVN0JWFEM%3A Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted September 16, 2016 Author Share Posted September 16, 2016 ova carp pro je top, ali je teska kao tuc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted September 16, 2016 Author Share Posted September 16, 2016 ivan kole koju od ovih opcija imas ? http://www.foxint.com/catalogues-products.php?section=8&catalogue=1&product=2390 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted September 16, 2016 Share Posted September 16, 2016 ivan kole koju od ovih opcija imas ? http://www.foxint.com/catalogues-products.php?section=8&catalogue=1&product=2390ja imam srednju i bas je jaka i udobna a nije ni previse laka a nije ni teska . A sto kaze kole meni extra najvise zbog visine . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted September 16, 2016 Share Posted September 16, 2016 Mozda vam ovo moze pomoci da ne teglite teske stolice ispod miske i u ruci.....ja imam ovaj kais i mogu vam reci da sam prezadovoljan,takodje pecam na teskim terenima gde je nemoguce prici kolima pa znam na kakvim ste mukama Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivankole Posted September 16, 2016 Share Posted September 16, 2016 Ja imam srednju-standard i kad je sklopis, deo gde su zadnje nogice ima sipku i lepo provuces ruku, zabacis na rame i nosis! Imam je vec 3-4 godine i iako imam 107kg nije se rasklimala ni za milimetar!! Medjutim, 2km je bas mnogo za nosenje bilo cega!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted September 16, 2016 Author Share Posted September 16, 2016 Nije mnogo kad se naviknes a i meni trenutno ta situacija odgovara :-) Nesto cu drugo izbaciti iz pribora ali stolicu moram ubaciti ne vrwdi vise ovako ... a nash ima li ko mozda nomad lite i te munje....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted September 16, 2016 Author Share Posted September 16, 2016 Sale kg gde si nabavio kais ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.carpersharper Posted September 16, 2016 Share Posted September 16, 2016 ova carp pro je top, ali je teska kao tuc Teska? Da li si ti video tu stolicu ili? Sutra cu je bas izmeriti i reci tacno koliko je...ako je ona teska kao tuc onda stvarno ne znam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted September 17, 2016 Author Share Posted September 17, 2016 Jesam, mislim da je bas teska za ono sto meni treba. Ajde ako te ne mrzi izmeri molim te. Hvala ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted September 17, 2016 Share Posted September 17, 2016 Mislim da ne postoi dovoljno laka stolica za da mozes da je vuces 2km po vukojebini,plus tu je sva oprema.A zasto moras da imas bas saransku stolicu jeste udobna ali mnogo je to muka, mozda bi ona vikend stolica sto se skuplja kako kisobran idealna za to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted September 17, 2016 Author Share Posted September 17, 2016 Slazem se, medjutim 14 15 h na takvoj stolici .... plasim se da ne bih dobio nista sa time Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted September 17, 2016 Author Share Posted September 17, 2016 Fox Duralite Chair, ima li je ko? Nema naslon za glavu (ali izgleda u ovoj kilazi je sumanuto i traziti ga) a teska 3,2 kg ... mislim da je to za mene prava stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted September 17, 2016 Share Posted September 17, 2016 Sale kg gde si nabavio kais ?Autosport NS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.carpersharper Posted September 17, 2016 Share Posted September 17, 2016 Jesam, mislim da je bas teska za ono sto meni treba. Ajde ako te ne mrzi izmeri molim te. Hvala !Naravno brate evo za 10min javljam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts