Limar Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 bar kod mene ako ga ne hranis redovno uglavnom upecas djokicu......... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Na divljim vodama nista bez PPT-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan zarkov Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Sta je PPT ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 Sta je PPT ?Prethodna priprema terena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 Ma prekrupa i aroma i dipovati u raso od kiselog kupusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 a zasto saran jede tajger kad u njemu nema proteina ni brasna nit icega drugog slicno ? hvala na pomoci i ako neko moze da me uputi malo kako da radim taj tajger famouzni da se napecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Da niko nije stavio nutricionisticke vrednosi tajgera,ja trazio na netu ali nisam nasaoMozda je ajger bogat ugljenim hidratima,a verovatno je saranu zanimljiv kad ga krcka tada ima kranch efekat ko kad jede skolje i rakove 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 pa ne znam al ako bi neko mogao da mi pomogne malo kako da spremim taj tajger da pecam , to mi je jeftina prica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Dzaba ti sve to kad kod nas uvoznik razblazuje tajger. Ahahahah 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 haahahahahahahahahahahahaha nema veze uzecemo iz makedonije ili bugarske oni dobijaju direktno is spanije ahahahahahahahahahahaha 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Tajger i ajde da razumemo nije mi jasno ali ajdeAli sta reci za papucu o sundjerUbise ga na papucu ljudi osvojise sve sto moze na papucu stiropor.... Pa gde je tu mix,hemija,razblazeno ,ne razblazeno,cista aroma,dip.... Krenes na pecanje kupis kod kineza papuce 200din i oderes se od pecanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Javor Porobic Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Da niko nije stavio nutricionisticke vrednosi tajgera,ja trazio na netu ali nisam nasaoMozda je ajger bogat ugljenim hidratima,a verovatno je saranu zanimljiv kad ga krckatada ima kranch efekat ko kad jede skolje i rakoveCyperus esculentus,pokušaj tako,imao sam negdje izvučen sastav al ne nađem ,vjerojatno mi je po usb_ovima negdje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Javor Porobic Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Evo našao sam The English name is Tigger nut, raw. The edible part is 100%. TOTAL ENERGY:51% fat. 42% carbohydrate. 6% protein. No alcohol. COMPOSITION OF CHUFA, CRUDE IN 100 GRAMS OF PORTION: PROXIMALES1705.77 kilojoules of energy, overall. 23.74 grams of fat, total (total lipids). 6.13 grams of protein, full. 7095 grams of water (moisture). CARBON HYDRATES42.5402 grams of carbohydrates. 17.4 grams of fiber, total dietary. 29.1495 grams starch, overall. 14.71 grams of sugars, total. FATS16.4693 grams of fatty acids, total monounsaturated. 2.20929 grams of fatty acid, total polyunsaturated. 4.01689 grams of total saturates. Food rich in VITAMINS with 7 differentViamina 10 milligrams of alpha - tocopherol equivalents E activities vitamers E. 141 micrograms of folate, overall. 1.8 milligrams of niacin equivalents, total. 0.1 milligrams of riboflavin. 0.23 milligrams of thiamine. 0.33 milligrams of Vitamin B-6, Total. 6 milligrams of vitamin C (ascorbic acid). Food rich in MINERALS with 7 different69.54 milligrams of calcium. 3.41 milligrams of iron, the total. 519.2 milligrams of potassium. 86.88 milligrams of magnesium. 37.63 milligrams of sodium. 232 225 mg of phosphorus. 4.19 milligrams of zinc (zinc). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Ma kakvi bre ljudi nutricionisticke vrednosti vi napraviste da je saran inteligentniji od nas ili da on tacno zna da mu hvali gvozdja ili magnezijuma. Ako je on toliko inteligentan onda je i babuska i deverika isto . Letos sam zbog velike napasti terpana bio prinudjen da pecam na tiger i nakon dva dana hranjenja uzimao ga onaj mali inteligentni sarancic od 1,5 kg i pored njega uzimale i babuske i deverike ...... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Ma sta ti je,sta se cudis.....saran prvo uzme pod misku pa pravac kod nutricioniste da mu izvaga nase partikle iz spoda pa da mu onda preporuci sta da jede..........kad bi ljudi znali kako se jednostavno peca saran na divljoj vodi gde ga ima i kad mu provalis putanju odavno bi batalili ovakve rasprave!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Javor Porobic Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 http://imgur.com/a/B7HTO Umjesto mekinja idu i pšenićne klice i još pivskoga stavljam 20-30 gm na 1 kg miksa,cijena je u kn pa preračunajte,miks lovi,stavite i u tablice omjer je odličan.domaći miks za divlju vodu a i komercijale,aroma minimalna po izboru.Hemp crumbles imaju firme što cijede konopljino ulje,ide i konoplja mljevena ali onda malo manje ulja se stavlja.Da li je miks ovaj ok po vašem mišljenju? Jbg patim se staviti direktno sliku al nešto me neče...pa ima link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telebon Posted December 8, 2022 Share Posted December 8, 2022 Pozdrav , nov sam clan i pokusao sam koliko toliko da prelistam neki deo sajta. Pecam sarana na Velikoj Moravi. Hteo bi da probam sa boilama ( do sad nisam sam pravio znaci novajlija ) ako neko ima neki provereni recept za divlje vode bio bi zahvalan. Svakako cu da prelistam i da nadjem jos neki koji ovde vec postoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts