Jump to content

Prologic Quasar K1

Recommended Posts

Prologic apdejdovao vrhunski Qusar stap cinimi se da su promene vise kozmeticke prirode, stap  mi deluje sjajno, ali i sta bi popravljali na ionako dobrom stapu.                                                                                    

• Like 3

• 1 month later...

ima max iz indjije drzao sam ih u ruci ,bacao sa njima i pod ribom su sjajni neznam sta sem sminke moze da se doda na onakav stap ...meni se svidja i lepo mi lezi sve sem cene ....ima i skupljih koje sam drzao ali mi se nisu svideli ...

On 11/6/2016 at 12:26 PM, Ciki74 said:

Aj dok ne stigne novi K1 jel neko ima 'stare' Quasare? Kako bacaju,rade pod ribom,zavrsna obrada...

Stap izgleda savrseno , po mom ukusu , pecao sam sa njim jedan dan , na ribi je savrsen jako lepo radi gotovo da drill po nekad i nije potreban , pravi stap za uzivanje kako po izgledu tako i u funkcionisanju sa ribom. Na zabacaju odlican moze dosta da ponese i leti bas daleko . Jako lepo lezi u ruci .

A cena , sad to je individualno nekome nije skup nekome jeste ali opet kad pogledas on je sad oko 200 evra po komadu , ja konkretno mislim da je opravdao svoju cenu . Ako bih ga uporedio sa mojim C3 stapom rekao bih da je quasar jedna potpuno nova dimenzija stapova od prologica 

• Like 1