dzordz Posted October 5, 2016 Share Posted October 5, 2016 Prologic apdejdovao vrhunski Qusar stap cinimi se da su promene vise kozmeticke prirode, stap mi deluje sjajno, ali i sta bi popravljali na ionako dobrom stapu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki74 Posted November 6, 2016 Share Posted November 6, 2016 Aj dok ne stigne novi K1 jel neko ima 'stare' Quasare? Kako bacaju,rade pod ribom,zavrsna obrada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted November 7, 2016 Share Posted November 7, 2016 ima max iz indjije drzao sam ih u ruci ,bacao sa njima i pod ribom su sjajni neznam sta sem sminke moze da se doda na onakav stap ...meni se svidja i lepo mi lezi sve sem cene ....ima i skupljih koje sam drzao ali mi se nisu svideli ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Razgledao sam malo stap, isprobavao...isti utisak imam da nema neke bitnije promene osim u izgledu...cak mozda bi prednost dao starom quasaru...opet mozda gresim, to je samo prvi utisak Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Aj dok ne stigne novi K1 jel neko ima 'stare' Quasare? Kako bacaju,rade pod ribom,zavrsna obrada...Stap izgleda savrseno , po mom ukusu , pecao sam sa njim jedan dan , na ribi je savrsen jako lepo radi gotovo da drill po nekad i nije potreban , pravi stap za uzivanje kako po izgledu tako i u funkcionisanju sa ribom. Na zabacaju odlican moze dosta da ponese i leti bas daleko . Jako lepo lezi u ruci .A cena , sad to je individualno nekome nije skup nekome jeste ali opet kad pogledas on je sad oko 200 evra po komadu , ja konkretno mislim da je opravdao svoju cenu . Ako bih ga uporedio sa mojim C3 stapom rekao bih da je quasar jedna potpuno nova dimenzija stapova od prologica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 daleko bolji stap od c3 po mom mishljenu,pricam o staro,sad ovaj novi verujem da ce kiza imati bar jedan u radnji do nove godine,tako da je lako provjeriti razliku starog i novog Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Naravno da je bolji od c3 po svemu . Materijali od kojih je izradjen , sprovodnici itd ... Jedino sto nisam siguran da moze da ponese tezinu kao C3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts