koskas Posted October 8, 2016 Share Posted October 8, 2016 Prijatelji da li neko zna gde mogu da se nabave,naprave metalni ili prohromski drzaci za Fox mk2 koji stoje na rod podu.hvala unapred Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 https://www.exyucarp.com/forum/index.php?showtopic=7821&p=122421 Vrse posao,metalni su i pocinkovani su da bi se precila korozija.......ako ti ovako nesto treba i odgovara javi se na pp za broj tel Link to comment Share on other sites More sharing options...
koskas Posted October 9, 2016 Author Share Posted October 9, 2016 Nemam dovoljno postova da otvorim link(predpostavljam da su slike)pa evo moj broj pa ako moze na viber ili kako god 060 6424593.hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Nemam dovoljno postova da otvorim link(predpostavljam da su slike)pa evo moj broj pa ako moze na viber ili kako god 060 6424593.hvalaVerovarno na ovo mislis. U pakovanju su ti 2 komada i cena ti je 9 eur. Bolje i jeftinije ce te kostati da kupis nego da pravis. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Prijatelji da li neko zna gde mogu da se nabave,naprave metalni ili prohromski drzaci za Fox mk2 koji stoje na rod podu.hvala unapred Ako ti pašu plastični, kao originali, samo mi javi i ja ti poklonim 3 kom.Imam viška 6 kom, pa ti mogu poslati 3 kom.LPhttp://www4.slikomat.com/13/1011/vzx-6.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
koskas Posted October 11, 2016 Author Share Posted October 11, 2016 Hvala svima na odgovoru,moze Zile,ako pasu na fox-a i necu da mi poklonis nego cu da platim ta tri kom.evo ti broj pa mi sibni poruku kad mozes da se dogovorimo.060 6424593.Uzdravlje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koskas Posted October 11, 2016 Author Share Posted October 11, 2016 Nigde nisam uspeo da nadjem to pakovanje od 2 kom,novi sad,bg,madjarska niko nema...a ovi sto salju od preko je postarina nepristojno visoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Nigde nisam uspeo da nadjem to pakovanje od 2 kom,novi sad,bg,madjarska niko nema...a ovi sto salju od preko je postarina nepristojno visokaCini mi se da sam video da ima u ponudi u Magiccarp shopu-ali kod njih 90% stvari koje vidis na sajtu nemaju na stanju tako da ti ostaje solucija koja je najsigurnija po meni da narucis kod ovih iz Subotice sto rade sa ribolovnim priborom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koskas Posted October 11, 2016 Author Share Posted October 11, 2016 Nemaju ni oni svu trojicu sam zvao da pitam,proverili i kazu da nema...jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Hvala svima na odgovoru,moze Zile,ako pasu na fox-a i necu da mi poklonis nego cu da platim ta tri kom.evo ti broj pa mi sibni poruku kad mozes da se dogovorimo.060 6424593.Uzdravlje.Trebalo bi odgovarati jer je to od Mivardija (kopija Foxa)Ma nećeš mi ništa plaćati, meni su ionako viška.Pošalji mi samo svoje ime,prezime i točnu adresu i sutra ti pošaljem poštom. (to ću ja riješiti)Možeš mi jedino pivu platiti kad se sretnemo na vodi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koskas Posted October 12, 2016 Author Share Posted October 12, 2016 (edited) Ziv bio veliki porastio:-)moze i sendvic uz pivo....evo ti adresa firme tamo cu biti.SIGNIT DOO Perlez,Ruze zivanovic bb,060 6424593.hvala jos jednom,svaka cast. Edited October 12, 2016 by koskas Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted October 12, 2016 Share Posted October 12, 2016 Trebalo bi odgovarati jer je to od Mivardija (kopija Foxa)Daj Boze da zavrsite posao, iz iskustva znam da kopije ne odgovaraju Foxovima za malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Daj Boze da zavrsite posao, iz iskustva znam da kopije ne odgovaraju Foxovima za maloEvo jutros isprobao i ide bez problema, doduše malo na knap al ide.Možda eventualno malo sa finim šmirgl papirom preći preko da lakše idu i to je to. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Zaboravih napomenuti da sam isprobao na Fox Euro Swingerima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koskas Posted October 13, 2016 Author Share Posted October 13, 2016 Odlicno,hvala za sav napor jos jednom.Uzdravlje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Evo spakovano i ide na poštu. http://www4.slikomat.com/13/1013/t12-kovert.jpg 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljko M. Posted October 13, 2016 Share Posted October 13, 2016 Zile je lafcina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koskas Posted October 23, 2016 Author Share Posted October 23, 2016 Evo i ovde da se zahvalim Ziletu na ulozenom trudu.Svaka ti cast na svemu.Paket je stigao u petak u firmu i sutra ga uzimam.Nadam se da cu moci na bilo koji nacin da ti se oduzim.Uzdravlje i pozzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts