vasil Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 Dobra ti ta ljubav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 Jooojjjjjj ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.V.Putin Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 stari koristio bez ijedne mane,proveo i dve lige i dve svetska,stane dva kreveta u v ,nema winter i zna da kondenzira kao i svi satori ako ga skroz zatvoris,veoma stabilan na vetru i brza montaza.Novi je manji u dimenzije od starog al ima onu nastresnicu koja je plus .cena je oduvek bila oko 260 eur do 280 eur novog.polovni pojma nemam sada vec izlazi novi 2017 model Hvala kolega Jane.Imao sam neke info ali sam hteo cuti korisne savete.Prodaje lik za 165€ kaze dva puta bio na vodi.A rece da je nov 360€ sto mi malo skupo za tako mali satorcic.Mislim da ne moze dva kreveta stati.Tako mi rece vlasnik.Meni treba za jednu osobu.Bistro Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Meni treba za jednu osobu.BistroNemoj da uradis nesto za sta ces se posle kajatiKupi sator za dvjoe pa makar i sam isao na pecanje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Hvala kolega Jane.Imao sam neke info ali sam hteo cuti korisne savete.Prodaje lik za 165€ kaze dva puta bio na vodi.A rece da je nov 360€ sto mi malo skupo za tako mali satorcic.Mislim da ne moze dva kreveta stati.Tako mi rece vlasnik.Meni treba za jednu osobu.Bistrostaju dva krevetaHvala kolega Jane.Imao sam neke info ali sam hteo cuti korisne savete.Prodaje lik za 165€ kaze dva puta bio na vodi.A rece da je nov 360€ sto mi malo skupo za tako mali satorcic.Mislim da ne moze dva kreveta stati.Tako mi rece vlasnik.Meni treba za jednu osobu.Bistro kolika da su . Imao sam ga izvanredan je za cenu koliko kosta . Laze te taj da je 360 e nov . Nov je bio u karpologiji oko 26-27000 din oko 210-220 e. A sve ti ke lepo reko jane da je dobar sli mana kondezacija. Na kisi bas hoce da da vise kondezacije . Inace je ok sve ostalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Naznam kako Vi ali ja sam se zaljubio u Trakker tempest V2.Jel ga ima neko sa foruma? koliko para ,toliko muzike,za tu cenu kupim fox royal xxl sa winterom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Ako cemo tako onda se xxl nista nerazlikuje od Czero Zeus xxl koji je identican fox royalu a duplo jeftiniji.Drugar je namerno kupio taj czero kako bi dokazao svom drugaru koji ima royal da je identican,tako je i bilo osim natpisa nema razlike,velicina,izgled,materijal,sipke sve sve isto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Tako da pare i muzika sad neigraju ulogu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Temptest je kao zamjena za pioneer.po meni nikad nece biti zamjena.pioneer je bunker u svakom segmentu a tri puta brzi za mestenje od temptesta.ako vec igram na kartu kvalitet opet bi igrao na nash titan viper.opet brzi za montazu.jace platno I stabilniji.sa cenom su tu negde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba_vanga Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Dax, izvini, gde ima da se kupi Zeus duplo jeftinije od Foxa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Ajde merite ih ciji je veci a ciji brzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Sta dobijes za pare.a trakker odavno nije trakker koji je bio Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Isto vazi i za fox . Ono sto je bilo bilo je. Sad je sve s..nje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Dax, izvini, gde ima da se kupi Zeus duplo jeftinije od Foxa?Segedin,prodavnica ciji je to brend,ja isto gledao 2 identicna satora,jedan Fox,drugi Czero 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Ako cemo tako onda se xxl nista nerazlikuje od Czero Zeus xxl koji je identican fox royalu a duplo jeftiniji.Drugar je namerno kupio taj czero kako bi dokazao svom drugaru koji ima royal da je identican,tako je i bilo osim natpisa nema razlike,velicina,izgled,materijal,sipke sve sve istoDax druze gde si video da je duplo jeftiniji? Ja videh da je 330 evra a Fox 400 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Brate nisam video nego mi deugar kupio prosli mesec, a gde pise ti post iznad Link to comment Share on other sites More sharing options...
revilo Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Brate nisam video nego mi deugar kupio prosli mesec, a gde pise ti post iznadU toj prodavnici Zeus xxl kosta 128000ft sto je 416e Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 Naznam kako Vi ali ja sam se zaljubio u Trakker tempest V2.Jel ga ima neko sa foruma? imam ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 Kakvi su ti utisci?Jel to to????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 U toj prodavnici Zeus xxl kosta 128000ft sto je 416eKad odbijes 30% ispadne 291e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 Shoga ako nekupujes prvi put tamo imas 20%popusta od gazde i 20% pdv.Ako si nov onda imas 10% popusta i 20%pdv to tako funkcionise tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 Znaci dodjem i kazem - Dobar dan, evo mene opet...hahaha 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 kako god Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 Kad odbijes 30% ispadne 291e Ispadne malo vise!Povracaj PDV-a se racuna po tzv. "Prepacunatoj stopi", a ona je 16.67%...Tako da bi u konacnom zbiru to trebalo ispasti 310-315 eur! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 U Madjarskoj je pdv 27 posto ali to varira nedaje svaka radnja isto.Uglavnom je povrat od 20-27posto prema tome racunajte.Namerno sam pisao 20posto za sator ustvari u toj radnji se vraca 27 posto pdv -a ali ovo nije tema za ovde.Cekam da Nesa napise nesto o trakker tempestu ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts