Limar Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Donji Zabar i Pelagicevo nisu jezera za takmicenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Nisu i nikad nece biti ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Donji Zabar i Pelagicevo nisu jezera za takmicenje.Da se mene pita ja bi ukinuo sva takmicenja na Pelagicevu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Polako samo je 2% razlike!? sad je 4% razlike . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 Pa kad si 100 puta ponovio jedno te isto pa te vise dosadno citat. To sto se ne slazes samnom nema veze, svako ima pravo na svoje misljenje, ali posto si pocetnik u saranolovu i u nekim stvarima treba jos da sazrijes, onda te shvatam.Iznenadio bi se i ti i svi ostali kada bi 19ka pecala onako kako sam ja opisao.Ne pricam napamet.Sudio sam ligu BiH tamo i znam da to nije ista pozicija kad se ogranici i kad se pusti da se cijela peca. Svako ima pravo na svoje misljenje ali poznavajuci situaciju na D.Zabarima, a kako vidim dosta kolega ribolovca se slaze rekao sam da je 19 najjace mjesto i da ga ogranice opet bi se dobro pecalo mozda slabije nego sad ali bi opet bilo zadovoljavajuce Tako da ne vidim razlog da se ovde svadjamo i prepiremo nego da razmjenimo iskustva i sta naucimo ako je ko voljan da podjeli znanje !!!! Pozdrav i bez ljutnje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted October 31, 2016 Share Posted October 31, 2016 ja sam u prolazu slabo prolazio, doduse tu sam cackao bez hranjenja da ne bi zatvaro sam sebe... mozda sam i gresio... meni se riba odlicno javljala duboko u 19ici... desna obala je odavno rascicena od krsa koji se nadvijao nad vodom, zato sam i mislio da mozda vise nece biti toliko dominantna, posebno sto znam par dobrih ekipa da se nisu lepo provele na 19 na slobodnom pecanju... i ravno prema sredini zaliva (tj dijagonalno) navodno ima ogromna topola srusena u vodu oko koje bi riba trebala da se zadrzava... medjutim ja na pun izbacaj dijagonalno nisam nista kacio a nisam ni dobijao ribu tu... vreme ce pokazati sta i kako... a sto se 12 tice stvarno je mrtva pozicija na takmicenju i treba je izbaciti... ja kolko sam pratio ne secam se da je na svim takmicenjima ove sezone upecana ijedna riba...E vidis nisam znao da su sklonili te grane na desnoj obali.Na otvaranju sezone 2015e sam bio u boksu kod ekipe Meleg Bait na 19 i kako sam vidio forsirali su tu desnu obalu i pobjedili.Vadjenjem tih grana stvari su se sigurno promjenile, znam po tome sto se ovde na nasem jezeru Laminci vadjenjem krsa iz vode sve izokrenulo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Debeli opravdao epitet MAG! hahahhahahaBravo momci prvo mesto sa pozicije 14 to je nerealno!hahaahahahahha pa moramo ove godine opet da ponovimo samo je sastav ti ja i vlaja sampion idemo po novi pehar !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 hahaahahahahha pa moramo ove godine opet da ponovimo samo je sastav ti, ja i vlaja sampion idemo po novi pehar !! Auuu...Vrlo obecavajuca ekipa, pod uslovom ako ces samo TI da pecas!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Hahaha misliš???On će da peca,mali će da sprema klopu,kuva kafu,i meri ribu... a šta ja sampion da radim???Ja da im pravim taktiku??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 T i si Sampion, ti nista od fizickih poslova ne radis!Smisljas taktiku, vrsis odabir mamaca, vredjas ih ako ne mogu nista da upecaju...I naravno, drzis sank! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Ahahahahha Vredjam ih ako loše pecaju jahahahahahah Ono fazon jebo vas ko vam dade štap u ruke...Moja baba bi više ribe od vas upecala....Za vas je lopata i mešalica a ne pecanje.... A uz to pusim i duvam dim njima u lice 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 Hahaha misliš???On će da peca,mali će da sprema klopu,kuva kafu,i meri ribu... a šta ja sampion da radim???Ja da im pravim taktiku???Kako bre sta da radis???? pa ko ce te silne obozavateljke da ispostuje za slikanje i silne novinare???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 Bata Krdzo to nije problem nikakav kad dodje do toga,ali treba doci do te situacije.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 ma dajjjjjj sumnjas? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 AhahahahhaVredjam ih ako loše pecaju jahahahahahahOno fazonjebo vas ko vam dade štap u ruke...Moja baba bi više ribe od vas upecala....Za vas je lopata i mešalica a ne pecanje.... A uz to pusim i duvam dim njima u lice E to, to! Mozes i jos po nesto da ubacis:-Bolje da sam dva fikusa postavio umesto vas dvojice, bar bi hladovinu pravili...-Kad bi ste jeli po ucinku upecanih riba, crkli biste od gladi...-Kad bi svi pecarosi bili kao vi, nase vode bi bile prebogate ribom... i tako... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 ahahahahhavi ni pod sajlu kad vam zabacim ne znate da uhvatite ribu.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Ne preteruj sad!Nema sajle na Zabaru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Auuu...Vrlo obecavajuca ekipa, pod uslovom ako ces samo TI da pecas!!!haahahahahahahahaa pa dobro sad kako se uzme ... mali ce da kuva kafe i da ide po ladno pice , a sampione je PR za medije ... ja cu morati da pecam hahahahaha , e lepo si rekao jedino mogu da prave hladovinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Zaboravio si da će i klopu da sprema,mora nešto i da jedemo da nadoknadimo snagu od zamaranja Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Ako ima jos jedno slobodno mesto u ekipi, rado bih se pridruzio?!Da budem "Savetnik Sampiona"!Nista pecanje, nista taktika, samo savetovanje... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted January 20, 2017 Author Share Posted January 20, 2017 Ala ste se raspisali. Pazi ovako moguce je oformiti tu ekipu ali da bi nesto uspeli mora da se zabarani unosenje bilo kakvog alkohola na jezero da bi SAMPION bio bar u boxu. Pod alkohol mislim cak i na losione za posle brijanja. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Ala ste se raspisali. Pazi ovako moguce je oformiti tu ekipu ali da bi nesto uspeli mora da se zabarani unosenje bilo kakvog alkohola na jezero da bi SAMPION bio bar u boxu. Pod alkohol mislim cak i na losione za posle brijanja.i antifriz iz kola. Haube zapecatiti! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Ako ima jos jedno slobodno mesto u ekipi, rado bih se pridruzio?!Da budem "Savetnik Sampiona"!Nista pecanje, nista taktika, samo savetovanje...Ako si ozbiljan napravicemo mesto nista ne brini to ti je zavrseno...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 Ako si ozbiljan napravicemo mesto nista ne brini to ti je zavrseno...... Ja sam uvek ozbiljan! Hvala SAMPIONE , bice zadovoljstvo saradjivati sa tobom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted January 27, 2017 Share Posted January 27, 2017 a ne ne pa moramo da sednemo da glasamo ... za prijem novih clanova saradnika kako god ... u nas svemirski ct alkohol i propaliteti ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts