ridik 1 Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Ljudi kakvog je kvaliteta daiwa entoh vredi li cemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
djukaub Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Ljudi kakvog je kvaliteta daiwa entoh vredi li cemuza mene je ekstra imam 6 komada 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Ljudi kakvog je kvaliteta daiwa entoh vredi li cemuSvaki uloženi dinar i više 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Ljudi kakvog je kvaliteta daiwa entoh vredi li cemuKrsovi, postavio si pogresno pitanje,vrede , dal su novi, bili po takmicenjima,ili par puta na vodi.dal su sa qd spulnama, Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazaborcanac Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Krsovi, postavio si pogresno pitanje,vrede , dal su novi, bili po takmicenjima,ili par puta na vodi.dal su sa qd spulnama,Bravo Smrketa,svidja mi se tvoje detaljno zapazahanje.Bolje su od Daiwe emblem,ali zato od turnamenta,ne,ne... zezam se naravno,ako razmishljash da pecash samo komercijalu-odlichna mashinica za te pare,samo da se dobro isproverava shta je i koliko pecano s njom. :zoro: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rott Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 "Best Buy" mashinka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ridik 1 Posted March 14, 2011 Author Share Posted March 14, 2011 u pitanju su nove masine sa QD spulnom Link to comment Share on other sites More sharing options...
rott Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 u pitanju su nove masine sa QD spulnom Josh bolje ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazaborcanac Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Uzimaj odmah!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ridik 1 Posted March 14, 2011 Author Share Posted March 14, 2011 drugari hvala na savetima pozzz :bow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan_ban Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 ako je QD onda svakako preporučam. iako, ja sam fan samo jedne role: shimano AT 10000xt to je ultimativni stroj. žalosna je samo jedna činjenica, nema ih više na tržištu, a ni u preprodaji. nerealno je skupa. a običnom ribolovcu nepotrebna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ognjen Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 jedno pitanje zanima me da li se razlikuje u velicini i tezini, ili samo po kapacitetu spulne entoh 4500 o 5000 velicine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.nidza. Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 jedno pitanje zanima me da li se razlikuje u velicini i tezini, ili samo po kapacitetu spulne entoh 4500 o 5000 velicine?jedno pitanje zanima me da li se razlikuje u velicini i tezini, ili samo po kapacitetu spulne entoh 4500 o 5000 velicine? Samo u kapacitetu spulne,kuciste je isto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 :a018: za mene extra masine,kupuj neces se razocarati.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljupche9 Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Odlicne masine,jos kao nove,super kombinacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts