hanibalccc Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Inace,Likvid kendi je Talin i ne moze praskasti nikad biti bolji,Banana sa 1ml likvid kendija je jako slatkog prijatnog ukusa,pakovanje 100ml imas za 100kg miksa,ima li sta lepse?! Znaci tvoj savjet je da stavljamo 1ml na kilo mix-a? U svakom slucaju hvala na savjetu. Pozzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
max90 Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Ja sam bananu prvi put pravio 2004. i od tada se druzimo i vidljive su razlike u strukturi miksa ali lovnost do danas nepromenjena,kao i SVE stvari u zivotu nesto od pre 10 godina i danas ne moze NIKAKO biti isto pa ni miksevi o kojima razglabamo bilo kog proizvodjaca!Znaci po tebi nije pecala ni 2004. ili ?Za mene malo muzike za puno para . Ako ne dodas 100 sranja nece da pipne , dok u obican domaci mix od 10 tak komponenti dodas samo aromu i aminocomplex i peca 5 puta bolje nego ovo ako je ne zavrshis do kraja . A kad je zavrsis to kraja onda su tu negde u lovnosti . Samo sto ova kosta 6 puta vise . Mada meni banana nikad i nije bila favorit , uvek sam se pre opredeljivao za jagodu nego za bananu .U potpunosti se slazem sa Carp Yo Yo Sam svoj mix pravim i pecam isto ko sto pecaju i drugi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 tek sad covek sto je pitao ne zna gde bode...hhahaha...slusaj baca posto sam bio u slicnoj nedoumici...spremis lepo spod sve po ps...i ostavis malo tvrdji kukuruz na udici i kupis big shot od solara od banane i tih vockica ili jos bolje ako nadjes negde one stare pot shotove i da vidis kako peca da ti stari uizegli su super i ja ih ne koristim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 mleko u prahubiskvitna jajcana zuta sa medomuljana repica,pcenicne klice kod mene sada sve ide to u bananu tecni dodatcistimulin amino 10mlblack pepper 4 kapisecret agent 0,5 bananu nestavljam ni aromu nit ofitial jer je ima previse u mixuJane jel ovo dodajes u vec gotov mix od Solara? Ono kako bi ga poboljsao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 Jane jel ovo dodajes u vec gotov mix od Solara? Ono kako bi ga poboljsao?malo doradio da ga svedem na to sto je bio.ranije je bilo svega toga u njemu,sada je cisto brasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted November 14, 2016 Share Posted November 14, 2016 josh nesto za razliku stare banane i sadashnje.Ko je radio ranije zna da moras odma da je rolas kad uradis kobaje jer nabubri za par minuta od 14 na 15-16mm,sada ostavi kobaje koliko ocesh nista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 josh nesto za razliku stare banane i sadashnje.Ko je radio ranije zna da moras odma da je rolas kad uradis kobaje jer nabubri za par minuta od 14 na 15-16mm,sada ostavi kobaje koliko ocesh nista Meni se uvek dešavalo da mi kobaja nabubri kada je rolam kada dođem u tvoje godine, ni meni neće bubriti bez hemijeJedina razlika i kod mene je sto ne bubri sa 14ke na 16mm nego na mnogo veci fi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Znaci po tebi nije pecala ni 2004. ili ?Za mene malo muzike za puno para . Ako ne dodas 100 sranja nece da pipne , dok u obican domaci mix od 10 tak komponenti dodas samo aromu i aminocomplex i peca 5 puta bolje nego ovo ako je ne zavrshis do kraja . A kad je zavrsis to kraja onda su tu negde u lovnosti . Samo sto ova kosta 6 puta vise . Mada meni banana nikad i nije bila favorit , uvek sam se pre opredeljivao za jagodu nego za bananu .U potpunosti se slazem sa Carp Yo YoKoliko se secam naseg razgovora ti si dobio recept,Karp i ja smo do naseg sami dosli posle izbacane 2 kante od 10 kila miksa,verujem da nisi zaboravio pricu....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
max90 Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Koliko se secam naseg razgovora ti si dobio recept,Karp i ja smo do naseg sami dosli posle izbacane 2 kante od 10 kila miksa,verujem da nisi zaboravio pricu.......Mozda si me pomesao ili mene pamcece ne sluzi nikako Ne secam se uopste da smo i pricali o banani . Pricao sam sa 2 lika sa foruma i to se nesto tanko secam , eto koliko mi je bilo od znacaja ili vazno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Solarova banana je alfa i omega,njihov miks i hemija su nenadjebiva kombinacija bananeBilo nekada... Stari solarov mix top banana i sad nemaju veze sa vezom,dva sveta razlicita. Sve sto je Jane rekao tako i jeste,a sad da li ga neko bojkotuje ili ne u to ne ulazim. Stari mix je bio grublje strukture,jace boje i mirisa i kada odradis testo kompaktan,tacno je i kada spricas kobasice ako duze stoje rastu kao kvasac. Slicna ako ne i ista je prica sa squid & octopus mixom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Moja zapazanja jesu da mix od pre 7-8 god i ovaj od pre dve god nije isti na prvi pogled da hvali semena - hvali da boja nije ista - nije a i da su vise bubtele kobaje jesu ali u pecanju mu nisam napravio neku bitnu razliku mozda i nikakvu. Jedino da nema neka jis novija banana koju nisam nasao da se pojavila unazad dve godine posto radim na svom mixu bananu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Koliko se vidi od ljudi koji kupuju mixeve od \Solara,imaju primecene razlike u sastavu. Pitanje,da li je i dalje lovna boila kao i stara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Banana je nekad bila krajnje ozbiljan mamacMnogi sampioni su pecali i pibedjivali na nju na jakim takmicenjimaAli nije poenta bila u boilu banana nego u dipu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 mleko u prahubiskvitna jajcana zuta sa medomuljana repica,pcenicne klice kod mene sada sve ide to u bananu tecni dodatcistimulin amino 10mlblack pepper 4 kapisecret agent 0,5 bananu nestavljam ni aromu nit ofitial jer je ima previse u mixujane ovo vise nije b od banane ako se slazes samnom,nakrkas peper i secret agent hacinson koji je jak i slan u pm i sta si dobio ? bananu ne svakako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 ma ta banana je djubre , jedino ta solarova je pecala pre jedno 10 god kad niko nista nije pravio pa odu strucnjaci kupe top bananu aromu krknu i srolaju pa jela riba zato sto nije bilo mnogo drugih boila u to vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Banana je nekad bila krajnje ozbiljan mamacMnogi sampioni su pecali i pibedjivali na nju na jakim takmicenjimaAli nije poenta bila u boilu banana nego u dipusampione ti znaci imas neki tajni dip sto to ne podelis sa nama da i mi malo pecamo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Znas ti na sta ja mislim Nije to moj dip samo sam ga video i pomirisao par putaA znas i sam koliko je puta covek pobedio na toMix tri arome i zasladjivaca i malo alkohola i eto dipa Mafa to kazu vise ne peca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 pa ne znam treba probati opet to sampione , mozda jede , jel si radio onu ubitacnu kombinaciju onaj dip , 3 ml banane , 1ml esterblend,10 ml zasladjivac (milkom)5 ml tecni betain . i 3 kapi asefoetide nutrine ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 Jesam ali sam ja tu dodavao i 2ml arome pomorandza od tome carp dok je toga bilo,i stavljao sam 5ml banane i 3 kapi n butricA baza propilen glikol ocedjen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 ja nisam radio sa propilenom ja sam radio na bazi sa bombo sirupom , al sam ga topio na pari . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 To je onda druga stvarIsta stvar u principu ali drugacija,da da vidis to sa parom je jako zanimljivoJel kad ga istopis na pari onako vruc stavis u frizider ili zamrzivac ili se hladi na sobnoj temperaturi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 kad istopim na pari ostavim na sobnoj temperaturi sampione 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 deluje mi jako zanimljivo Ja sam dugo razmisljao o onom dipu tzv. Dip 3 arome i nisam nikako mogao taj miris da provalimZnam da je jedna aroma pomorandza a druge dve nisam provalio a nisu hteli ni da kazuZnam i da je islo jako puno zasladjivaca,amino kiselina neka koju uzimaju profesionalni sportisti, betain i malo piva zbog fermentacije oko 50mlAli te druge jos dve arome nisam provalio,meni je je mirisalo kao na limun i mandragoru ili tako nesto,ili kajsiju tako nesto... Skoro sam siguran da je jedna limunVideo si da tu boilu koja dugo stoji u tom dipu nikad nisu dirali cverglani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Javor Porobic Posted November 19, 2016 Share Posted November 19, 2016 deluje mi jako zanimljivo Ja sam dugo razmisljao o onom dipu tzv. Dip 3 arome i nisam nikako mogao taj miris da provalimZnam da je jedna aroma pomorandza a druge dve nisam provalio a nisu hteli ni da kazuZnam i da je islo jako puno zasladjivaca,amino kiselina neka koju uzimaju profesionalni sportisti, betain i malo piva zbog fermentacije oko 50mlAli te druge jos dve arome nisam provalio,meni je je mirisalo kao na limun i mandragoru ili tako nesto,ili kajsiju tako nesto... Skoro sam siguran da je jedna limunVideo si da tu boilu koja dugo stoji u tom dipu nikad nisu dirali cverglaniNemam pojma o kojem dipu pričate ali tvoj opis me podsjeća na bergamot-možda ti pomogne da ga provališ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Auuuuuu sto je ovolika frka juju . Ma kakva nutra kakav solar kakve p icke materine , evo brat Jane ima banana koja "razvaljuje" po takmicenjima , slusaj Jane uopste nije bilo govora dal mi sipamo arome u litrima ili vi sipate u mililitrima , ja sam samo rekao da taj mix gde sipaa blek peper i secret agent da vise nikad nije voce , (banana) eto toliko . Ps ko nema pare dajte mi 400 kg mixa !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts