Jump to content

Banana

novomilosevo

Recommended Posts

On 11/19/2016 at 9:45 PM, Javor Porobic said:

Nemam pojma o kojem dipu pričate ali tvoj opis me podsjeća na bergamot-možda ti pomogne da ga provališ :good:

Ne ne nije to bergamot,ja sam u bananu kad sam pravio stavljao bergamot oil to sam i napisao u receptu ali ovo je nesto drugo

Taj dip tri arome je dugo bio velika tajna i sad je retko ko cio za njega. Izgleda da je nestalo nekog sastojka za dip pa nine uspeo da se unovci ko cuveni parfem

• Like 3

Mene fascinira da nitko ne zna malo mućniti glavom i pogledati što se nudi na tržištu te sastaviti neki svoj mix.

Evo jedan koji radi 

50/50 mix(vander ende, AAbaits, ili bilo koji ili čiji ako ne znate sami nešto sastaviti)

10% kikiriki brašna 

10% mlijeko u prahu(mislim na pravo mlijeko ne mliječnu zamjenicu)

5% apetit stimulator banana (može solar, VDA ,Masterbih itd)

25 mil fruit amino 

betain može prah može tekući

Fruit cajuser 1 ml

5ml banana nutrabaits -AAbaits meni osobno se pokazale bolje od solara

2 ml dairy cream

Sladilo koje imate

• Like 1

On 11/20/2016 at 4:56 PM, febus1 said:

Mene fascinira da nitko ne zna malo mućniti glavom i pogledati što se nudi na tržištu te sastaviti neki svoj mix.

Evo jedan koji radi 

50/50 mix(vander ende, AAbaits, ili bilo koji ili čiji ako ne znate sami nešto sastaviti)

10% kikiriki brašna 

25 mil fruit amino 

Fruit cajuser 1 ml

2 ml dairy cream

Sladilo koje imate

De molim te mi napiši koji konkretno proizvođać ima banana powder kao što si naveo ovo podebljano,solar koliko znam više nema,vde nema a mislim da masterbih nije ni imao,ima li još koji drugi ??

On 11/21/2016 at 12:42 AM, Javor Porobic said:

De molim te mi napiši koji konkretno proizvođać ima banana powder kao što si naveo ovo podebljano,solar koliko znam više nema,vde nema a mislim da masterbih nije ni imao,ima li još koji drugi ??

Ima Imperial bait powder banana :)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

• Like 2

On 11/19/2016 at 4:06 PM, vladaBG said:

deluje mi jako zanimljivo

Ja sam dugo razmisljao o onom dipu tzv. Dip 3 arome i nisam nikako mogao taj miris da provalim

Znam da je jedna aroma pomorandza a druge dve nisam provalio a nisu hteli ni da kazu

Znam i da je islo jako puno zasladjivaca,amino kiselina neka koju uzimaju profesionalni sportisti, betain i malo piva zbog fermentacije oko 50ml

Ali te druge jos dve arome nisam provalio,meni je je mirisalo kao na limun i mandragoru ili tako nesto,ili kajsiju tako nesto... Skoro sam siguran da je jedna limun

Video si da tu boilu koja dugo stoji u tom dipu nikad nisu dirali cverglani

Tecna amino kiselina firme Twinlab je ta sto pricas a posto sam je koristio mogu ti reci da ima arome pomorandze i limuna u njoj....

On 11/21/2016 at 12:42 AM, Javor Porobic said:

Jep uprav si Master nije ni imao a 5% se odnosi na njega njegovi apetit stimulatori su doziranje do 5%

Ali to je bilo iz razloga da se da neka ideja .

Meni se čak dobro pokazalo i dodavanje praškastih dipova (traper ) možeš dodati fruit apetit stimulator .

Mix koji ja koristim je jako sličan ovome sa sitnim razlikama .

On 11/21/2016 at 2:30 PM, Sale-Kg said:

Tecna amino kiselina firme Twinlab je ta sto pricas a posto sam je koristio mogu ti reci da ima arome pomorandze i limuna u njoj....

Znaci ipak me moj njuh nije izneverio

To sad vec resava mnoga pitanja

Jel ta amino kiselina ima u slobodnoj prodaji,ili se to dobija u klubu ili ide na recept ili kako da se to kupi ako je za profesionalce koji su registrovani u nekom savezu kao sportisti

On 11/21/2016 at 8:49 PM, vladaBG said:

Znaci ipak me moj njuh nije izneverio

To sad vec resava mnoga pitanja

Jel ta amino kiselina ima u slobodnoj prodaji,ili se to dobija u klubu ili ide na recept ili kako da se to kupi ako je za profesionalce koji su registrovani u nekom savezu kao sportisti

Tu aminokiselinu mozes kupiti u svakoj radnji koja se bavi prodajom sportskih suplemenata,mozes i on line poruciti ako te mrzi da trazis....pansport ih uvek ima na lageru a mislim da imaju prodavnicu u Bg-u.Vidim da su promenili pakovanje ambalaze ali sadrzaj bi trebalo da je ostao isti....zadnji put sam je koristio pre 2 godine :)

Jel neko koristio Keen carp Bananu....ja sam je bio jednog kod drugara pomirisao....i stvarno se razlikuje od drugih a lepo je prolazio na nju...ali nisam imao nesto volje da je narucujem iz madjarske ...evo slika ako neko ne zna o cemu pricam pa bar malo da priblizim ?

12936754_221917121498693_194723131933158

On 11/20/2016 at 4:56 PM, febus1 said:

Evo jedan koji radi 

10% kikiriki brašna 

25 mil fruit amino 

Fruit cajuser 1 ml

2 ml dairy cream

Sladilo koje imate

Sta ti je Dairy Cream? Kod nas je to bio Solarov miks fascinantnog ucinka..

On 11/25/2016 at 10:25 AM, Limar said:

Sta ti je Dairy Cream? Kod nas je to bio Solarov miks fascinantnog ucinka..

Aroma  jednog proizvođača ,ali može ga zamjeniti i neka cream  aroma drugog proizvođača ili čak i cream cajuser

• 1 month later...