vladaBG Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Nemam pojma o kojem dipu pričate ali tvoj opis me podsjeća na bergamot-možda ti pomogne da ga provališ Ne ne nije to bergamot,ja sam u bananu kad sam pravio stavljao bergamot oil to sam i napisao u receptu ali ovo je nesto drugoTaj dip tri arome je dugo bio velika tajna i sad je retko ko cio za njega. Izgleda da je nestalo nekog sastojka za dip pa nine uspeo da se unovci ko cuveni parfem 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Tema nije uvoznik Nutre I Solara u Srbiji i okolnim zemljama i ko odakle uvozi I kupuje robu. Tema je boils sa ukusom-Mirisom Banane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
febus1 Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Mene fascinira da nitko ne zna malo mućniti glavom i pogledati što se nudi na tržištu te sastaviti neki svoj mix.Evo jedan koji radi 50/50 mix(vander ende, AAbaits, ili bilo koji ili čiji ako ne znate sami nešto sastaviti)10% kikiriki brašna 10% mlijeko u prahu(mislim na pravo mlijeko ne mliječnu zamjenicu)5% apetit stimulator banana (može solar, VDA ,Masterbih itd)25 mil fruit amino betain može prah može tekućiFruit cajuser 1 ml5ml banana nutrabaits -AAbaits meni osobno se pokazale bolje od solara2 ml dairy creamSladilo koje imate 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Javor Porobic Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Mene fascinira da nitko ne zna malo mućniti glavom i pogledati što se nudi na tržištu te sastaviti neki svoj mix.Evo jedan koji radi 50/50 mix(vander ende, AAbaits, ili bilo koji ili čiji ako ne znate sami nešto sastaviti)10% kikiriki brašna 10% mlijeko u prahu(mislim na pravo mlijeko ne mliječnu zamjenicu)5% apetit stimulator banana (može solar, VDA ,Masterbih itd)25 mil fruit amino betain može prah može tekućiFruit cajuser 1 ml5ml banana nutrabaits -AAbaits meni osobno se pokazale bolje od solara2 ml dairy creamSladilo koje imateDe molim te mi napiši koji konkretno proizvođać ima banana powder kao što si naveo ovo podebljano,solar koliko znam više nema,vde nema a mislim da masterbih nije ni imao,ima li još koji drugi ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 De molim te mi napiši koji konkretno proizvođać ima banana powder kao što si naveo ovo podebljano,solar koliko znam više nema,vde nema a mislim da masterbih nije ni imao,ima li još koji drugi ??Ima Imperial bait powder banana Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 deluje mi jako zanimljivo Ja sam dugo razmisljao o onom dipu tzv. Dip 3 arome i nisam nikako mogao taj miris da provalimZnam da je jedna aroma pomorandza a druge dve nisam provalio a nisu hteli ni da kazuZnam i da je islo jako puno zasladjivaca,amino kiselina neka koju uzimaju profesionalni sportisti, betain i malo piva zbog fermentacije oko 50mlAli te druge jos dve arome nisam provalio,meni je je mirisalo kao na limun i mandragoru ili tako nesto,ili kajsiju tako nesto... Skoro sam siguran da je jedna limunVideo si da tu boilu koja dugo stoji u tom dipu nikad nisu dirali cverglaniTecna amino kiselina firme Twinlab je ta sto pricas a posto sam je koristio mogu ti reci da ima arome pomorandze i limuna u njoj.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Javor Porobic Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Ima Imperial bait powder banana Sent from my SM-N9005 using TapatalkZa njega znam,1 gm po kg miksa doziranje preporučeno,zato me i zanima onih 50 gm čega i od koga Link to comment Share on other sites More sharing options...
febus1 Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 De molim te mi napiši koji konkretno proizvođać ima banana powder kao što si naveo ovo podebljano,solar koliko znam više nema,vde nema a mislim da masterbih nije ni imao,ima li još koji drugi ??Jep uprav si Master nije ni imao a 5% se odnosi na njega njegovi apetit stimulatori su doziranje do 5%Ali to je bilo iz razloga da se da neka ideja .Meni se čak dobro pokazalo i dodavanje praškastih dipova (traper ) možeš dodati fruit apetit stimulator .Mix koji ja koristim je jako sličan ovome sa sitnim razlikama . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Tecna amino kiselina firme Twinlab je ta sto pricas a posto sam je koristio mogu ti reci da ima arome pomorandze i limuna u njoj.... Znaci ipak me moj njuh nije izneverioTo sad vec resava mnoga pitanjaJel ta amino kiselina ima u slobodnoj prodaji,ili se to dobija u klubu ili ide na recept ili kako da se to kupi ako je za profesionalce koji su registrovani u nekom savezu kao sportisti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Znaci ipak me moj njuh nije izneverioTo sad vec resava mnoga pitanjaJel ta amino kiselina ima u slobodnoj prodaji,ili se to dobija u klubu ili ide na recept ili kako da se to kupi ako je za profesionalce koji su registrovani u nekom savezu kao sportistiTu aminokiselinu mozes kupiti u svakoj radnji koja se bavi prodajom sportskih suplemenata,mozes i on line poruciti ako te mrzi da trazis....pansport ih uvek ima na lageru a mislim da imaju prodavnicu u Bg-u.Vidim da su promenili pakovanje ambalaze ali sadrzaj bi trebalo da je ostao isti....zadnji put sam je koristio pre 2 godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Hvala kolega na informaciji,ima jedna takva radnja blizu mene pa cu da odem da vidim da li imajuUzecu i taj limun i pomorandzu pa da probam da vidim da li ce ispasti nesto isto ili sto slicnije cuvenom dipu 3arome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Molim i dr. put-po tvojoj prici rekao bih da je to-to....odmah sam se setio te aminokiseline,lep ukus ima,gusta je....nadam se da ce ti zavrsiti posao i otkloniti enigmu oko tog dipa i njegovih sastojaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuki Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Al pazi se Vlado,dve arome imas u aminokiselini......???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Jedna od te dve je jedan sastojak i jos dve arome treba provaliti Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandro81 Posted November 21, 2016 Share Posted November 21, 2016 Breskvica Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Jel neko koristio Keen carp Bananu....ja sam je bio jednog kod drugara pomirisao....i stvarno se razlikuje od drugih a lepo je prolazio na nju...ali nisam imao nesto volje da je narucujem iz madjarske ...evo slika ako neko ne zna o cemu pricam pa bar malo da priblizim ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djuki Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Ja sam je hteo koristiti,al sam odustao ne znam ni sam zasto....Isto sam cuo da je lovna....Al to nije taj dip o kom je Vlada pricao....onaj je lovio ribu kao luuuud! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Mene fascinira da nitko ne zna malo mućniti glavom i pogledati što se nudi na tržištu te sastaviti neki svoj mix.Evo jedan koji radi 50/50 mix(vander ende, AAbaits, ili bilo koji ili čiji ako ne znate sami nešto sastaviti)10% kikiriki brašna 10% mlijeko u prahu(mislim na pravo mlijeko ne mliječnu zamjenicu)5% apetit stimulator banana (može solar, VDA ,Masterbih itd)25 mil fruit amino betain može prah može tekućiFruit cajuser 1 ml5ml banana nutrabaits -AAbaits meni osobno se pokazale bolje od solara2 ml dairy creamSladilo koje imateSta ti je Dairy Cream? Kod nas je to bio Solarov miks fascinantnog ucinka.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 dairy cream je prasak tj mix koliko sam ja upucen u ovu hemiju , mislim da moje znanje sto imam ne forumu ne moze niko da ospori !!! sada cu da nadjem hemijski sastav tog mixa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
febus1 Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Sta ti je Dairy Cream? Kod nas je to bio Solarov miks fascinantnog ucinka..Aroma jednog proizvođača ,ali može ga zamjeniti i neka cream aroma drugog proizvođača ili čak i cream cajuser Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted November 25, 2016 Share Posted November 25, 2016 Koji je proizvodjac u pitanju baca? u bananu fenomenalna kombinacija ide Caramel Toffe od Solara,naravno ko ima jos toga....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Koji je proizvodjac u pitanju baca? u bananu fenomenalna kombinacija ide Caramel Toffe od Solara,naravno ko ima jos toga.......Pa sto ne pomenu Caramel toffe u onoj kombinaciji... Koliko da ga stavljam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
febus1 Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Koji je proizvodjac u pitanju baca? u bananu fenomenalna kombinacija ide Caramel Toffe od Solara,naravno ko ima jos toga.......Aabaits http://carpshop-borovik.com/?product=aabaits-arome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 Pa sto ne pomenu Caramel toffe u onoj kombinaciji... Koliko da ga stavljam? U kombinaciji UBIJA kako peca...2ml Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Čuveni dip tri arome je pri kraju laboratorijskog testiranja i sa prvim vesnicima proleća ide na testiranje kod kolega testera....nadamo se dobrim rezultatima pa da krene masovna proizvodnja 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts