djuki Posted January 5, 2017 Share Posted January 5, 2017 Bice ovo godina BANANE! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trenk Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 Boili rolani od mix-a i arome Banana je sigurno jedan extra kvalitetnan mamac ali u zadnjih nekoliko godina zapostavljensve navedeno oko solar mix-a stoji ....isto tako primjeceno je da nekada prije solarov-a haringa mix nije isto sto i danas....Jane se skinuo sa teme pa i sa banane vjerovatno iz razloga što jedne komponente nema više u ponudi,,,siguran sam da zna o kojoj komponenti je rijec prije 4-5 god forsirali smo bananu naravno sve solar i u omjeru približno kako je vec netko napisao...sa i bez "čarobnog" dodatka nevjerojatna razlika.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
novomilosevo Posted January 8, 2017 Author Share Posted January 8, 2017 (edited) Bice ovo godina BANANE!Basss ja vec spremio sveee Edited January 8, 2017 by novomilosevo Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinbe Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 Kako vam se pokazala boil sa mirisom Banane na dtd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 Čuveni dip 3 arome se masovno testira na svim terenima čak i na drugim kontinentima rezultati premašuju sva očekivanja....Ako je neko od kolega voljan nek stavi slike ovogodišnjih ulova sa dipom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 Jel twin lab zakuvao corbu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 25, 2017 Share Posted March 25, 2017 Nije,probao sam sa njim ali nikakvih boljih rezultata nije bilo nego sa običnom amino kiselinomIpak je kljuc u kombinaciji aroma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts